nick
nick (üye)
Kayseri / Meraklı

İstanbulda Pretec Dc3a30’u Nerede?

Arkadaşlar İstanbul'a seyahat etme olasılığım var ve ben netde bulunmayan Pretec DC3A30 modelini almak istiyorum. İstanbulda nerede bulabilirim? Forum sayfalarından birisine bir arkadaş Topkapı Vatanda bulunuyor demiş ama İstanbul'u çok iyi bilmediğim için orayı bulabileceğimi sanmıyorum. Doğubank'ta bulabilirmiyim sizce? Ve doğu banktan alınan mallara güvenebilirmiyiz?
Bana bu cihazı bulabileceğim yerlerin adreslerini detaylı olarak verebilriseniz çok sevineceğim...

İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler..

Tarih: 27 Mart 2005, 18:01 - İp: yok
calderon
calderon (üye)
İstanbul / Amatör

topkapı vatanı ben söylemiştim, peşin alınacaksa tabiki en iyisi sirkeci piyasası ama oralarda bulunamıyomuş galiba bu makine,
ama vatan bilgisayarda mevcuttu, ulaşım gayet kolay, cevizli bağa çok rahat heryerden ulaşım imkanı mevcut(en kolay tramvay ile gidilir atatürk öğrenci yurdu durağında inersiniz vatan bilgisayar ordan yürüyerek çok yakın)

Tarih: 27 Mart 2005, 18:10 - İp: yok
buba
buba (üye)
İstanbul / Amatör

Doğu bankta büyük ihtimalle vardır ama bazı mallar garantisiz oluyo (kaçak geliyolar) bu riski almaya değmez her halde ama hepsi değil yani sorman lazım. Sirkecide varsa ne ala bulabileceğin en ucuz yerlerden biri. vatan iyidir ama biraz daha pahalıya satıyo olabilir. kadiköy gold bilgisayarda da olabilir ama bilmiyom.

Tarih: 27 Mart 2005, 19:35 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

www.hs.com.tr den sorabilirsin...

Tarih: 28 Mart 2005, 04:09 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

maalesef ne vatanda ne de hızlı sistemde var! akmerkezde panasonic satan bizz diye bi mağazada vardı geçen hafta, bu hafta gittiğimde mağaza kapanmış!!!
pretec kıymete bindi. rüyamda görsem inanmazdım...

Tarih: 28 Mart 2005, 11:38 - İp: yok
laguna
laguna (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşım neden pretec.
Forumda gördüğüm kararıyla pretec, orite vs. markalar önerilmiyor.
Senin pretecdeki ısrarın neden açıklayabilirmisin.
Fiyat mı performnasmı yoksa ikisi birarada bu makinada mevcutmu.....

Tarih: 28 Mart 2005, 13:36 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili laguna ,
Nick ile telefon gorümesi yaptık ve o makineyi ben önerdim.

Tarih: 28 Mart 2005, 14:59 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili burkay,
sizin yüzünüzden ben bile pretec'çi oldum çıktım!
bulsam ben de alacağım... eskiden niye kaale almamışım, anlayamadım. bazen insan önyargılardan kendini kurtaramıyor, anlaşılan...

Tarih: 28 Mart 2005, 16:25 - İp: yok
nick
nick (üye)
Kayseri / Meraklı

Pazartesi günü ne sirkeci kaldı, ne eminönü, ne topkapı vatan ve dahası gördüğüm her bilgisayarcıya sordum, Pretec yok. Makine karaborsaya düşerse şaşmam. Hiç bir yerde kalmamış...

İlgilenen herkese teşekkürler...

Burkaya çok teşekkür etmek istiyorum, telefonda benimle oldukça ilgilendi ve çokda kıymetli bilgiler verdi...

#nick' tarafından 30.03.2005 07:46:56 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Mart 2005, 07:45 - İp: yok
ahmetdemir
ahmetdemir (üye)
Yozgat / Amatör

arkadailar bende pretec 3a30 almak istedim ama hiç bir yerde bulamadım. hızlı sisteme mail attım, ne zaman gelecek dedim ve cevaben o makinanın bir daha gelmeyeceğini söylediler. çok üzüldüm ama sağlık olsun bakalım

Tarih: 30 Mart 2005, 22:34 - İp: yok
  • 1