Fotoğrafçılık Forumları
Hp Photosmart M407 mı Kodak Mı?
arkadaşlar herkese selamlar Dijital kameraların fiyatları iyice düşmüşken, iyi bir dijital fotograf makinası almak istiyorum. Gerek fiyatıyla (250milyon) gerekse markasıyla ve 4.1MP olusuyla dikkatimi ceken HP nin M407 modeli. Bana bu modeli onerirmisiniz? aksam cekimeri flan iyi midir? Aklımı karstıran bir olay ise Kodak urunlerinin mp sinin bu makinadan dusuk olmasına ragmen daha yuksek fiyatlı olması. cevaplar için tesekkur ederim
407'yi elime almışlığım yok ama 707 modelini kullandım ve hakikaten çok temiz fotoğraflar çekiyor. ancaaakkkkkkk!!!!! bu forumu biraz incelerseniz hemen herkesin üzerinde mutabık olduğu bir husus, hp'nin servisinin çok kötü oluşu. yani, eğer makinenizin başına bir şey gelirse makinenin fiyatından daha yüksek bir servis bedeli ödemeyi veya makinenizi çöpe atmayı göze almalısınız.
gelelim pixel sayısı daha düşük olduğu halde kodak'ların fiyatları niye yüksek sorusuna? bir kere, kodakların fiyatları yüksek sayılmaz. zira, yurtdışı ile fiyat farkının en az olduğu ürünler kodak ürünleri. çünkü adamların burada kendi şirketleri var ve fiyat politikalarını daha esnek belirleyebiliyorlar. ikincisi, fiyata bakarken pixel sayısını fazla dikkate almamak gerekir. çünkü mp çok da önemli bir şey değil, özellikle de böyle giriş seviysei makinelerde.
son olarak şunu vurgulamak istiyorum: 250-300 ytl'ye çok da iyi, her derde deva bir fotoğraf makinesi alabileceğinizi sanmayın. manuel ayarı bulunmayan, bas-çek tabir edilen, canlı renklere sahip giriş düzeyi bir makine alabilirsiniz ancak.
benim tavsiyem o fiyata, videosu sınırsız süreli olsun isterseniz kodak cx 7330, video önemli değilse ricoh caplio rx.
valla 3 gün öncesine kadar bu zor secimde bende kalmıstım..topic actım hp dediimde burdaki herkes dövüodu nerdeyse beni ) ipten dönmüsüm gittim kodak cx7430 aldım,makine mükemmel gündüz,gece cekimleri falan inanılmaz..video cekimine gelince sunu söliim cekimleri gören arkadasların elinden makineyi zor aldım..ben kesinlikle kodak derimm
kodak düşmanlarına duyurulur...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Hpx2301 Led Monitor Kulanan Veya Önerebi
04 Nis. 2012, 11:32 a.haydar
1258404 Nis. 2012, 13:41
oldies -