godisgreat
godisgreat (üye)
Konya / Amatör

Hp mi Konica-minolta mı ?

Arkadaşlar ben önceden araştırmış ve Hp R 707 almaya karar vermiştim sonra Hp R 717 çıktı kararımı bu yönde değiştirdim Geçende bir fotoğrafçıya gittim Hp R 717 var mı dedim O da bana ''Hp markamı'' ve Konica-Minolta Dimage X 60'ı gösterdi fiyatları da yaklaşık olunca ben bu sefer X 60 almaya karar verdim bu yolda ilerliyorum aacaba yanlış yolda mıyım?? diye soruyorum kendime ACABA SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM R 717 Mİ YOKSA DİMAGE X 60 MI? ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Tarih: 3 Eylül 2005, 14:44 - İp: yok
godisgreat
godisgreat (üye)
Konya / Amatör

tesekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı

#Godisgreat' tarafyndan 05.09.2005 12:35:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Eylül 2005, 14:48 - İp: yok
godisgreat
godisgreat (üye)
Konya / Amatör

Kimse yokmu arkadaşlar Konuyla alakalı bilginiz yoksa bile bari !''bilgim yok''yazın yardımlarınızı bekliyorum

Tarih: 3 Eylül 2005, 15:06 - İp: yok
dpalut
dpalut (üye)
İstanbul / Amatör

BİLGİM YOK

Tarih: 3 Eylül 2005, 15:22 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

oncelikle foruma yazı yazdıktan sonra cevabını biraz beklemelisin..Aceleci olma.Ikıncisi Oyuncak mı alcakksın Fotoğraf makınasımı once ona karar verEğer fotoğraf makınası alcaksan Konika al.oyuncak almak istiyorsan tabıkı bir hp edinebilirsin.(tabıkı bunlar senın seceneklerın arasından cevaplanmış şeyler)Hp kendini kandırıyo bu konuda sadece.aklında bulunsun

Tarih: 3 Eylül 2005, 15:35 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Bu sitenin sağ üst köşesinde "arama butonu" var oraya hp yaz ve bak bakalım HP hakkında daha önce neler yazılmış ...

Tarih: 3 Eylül 2005, 15:35 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Sevgili Godiş;
site ağzına kadar HP zedelerle dolu.Onunu için böyle bir hata yapma.717 bir ödül almış fotoğraflarına bakayım nasıl alabilmiş diye inceledim.Çok kötü fotoğrafları var.Sakın ha. Km al memnun kalırsın bir 1.5 sene kullandım.Hiçbir şikayetim olmadı.

Tarih: 3 Eylül 2005, 18:44 - İp: yok
puma
puma (üye)
İçel / Amatör

valla dostum, konica minolta fotografcılık konusunda oturmus bir marka ondan ziyade ürünlerini hp ile kıyaslamak bile yanlıs bence. hp printer ve baskı konusunda cok iyi ama kesinlikle konica minolta.

arkadaslarında dedigi gibi hp den uzak dur özelliklede satıs sonrası servis icin bol mimiktarda sikayet var aklında olsun..

Tarih: 3 Eylül 2005, 21:40 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

eyvah god is great gitti galiba, cevap yazildigini goremeden hem de.. insallah yanlis yapmaz..

Tarih: 3 Eylül 2005, 23:00 - İp: yok
ulaş çelik
ulaş çelik (üye)
Ankara / Amatör

3 gün önce konica minolta dimage z2 aldım.makine süper bir tek görüntü sabitleme sistemi yok.
YAKLAŞIK AYNI FİYATAneden daha iyi bir makine olan z2'yi almıyorsun??
genpatech'ten 546'ya aldım

Tarih: 4 Eylül 2005, 00:02 - İp: yok
  • 1