gtokatli
gtokatli (üye)
İzmir / Amatör

Hp M417 Hakkında

300-350 civarı çözünürlüğü yüksek olan kaliteli bir fotoğraf makinesi ariyorum. www.hepsiburada.com dan takip ettim ve
hp m417 yi fiyatı ve özellikleriyle cok begendim. Forumlarda hp hakkında olumsuz düsünceleri okuyunca kafam karıştı. Aranızda m417 yi kullanan var mı? hp m417 yi veya hp r507 yi önerir misiniz? Bu fiyata baska önerebileceğiniz kaliteli makine var mı? Görüslerinizi merakla bekliyorum.

Tarih: 5 Temmuz 2005, 16:12 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili gtokatlı,
sizin de belirttiğiniz gibi hp maalesef kötü satış sonrası servisiyle bir çuval inciri berbat etme konusunda usta. ben de geçmişte, printer ve scanner'imda yaşadığım sorunlardan dolayı bir daha hp markalı ürün almamaya yemin ettim. en ufak bir arızada en az 200 $ gibi bir para talep ediyorlar ki yenisini alasınız! yoksa, özellikle 707 model fotoğraf makinelerini (bir arkadaşım vasıtasıyla) kullandım ve inceleme şansım oldu, son derece başarılı bir model. ama dediğim gibi, arızalanırsa ne olacağı belirsiz.
bunun yerine belirttiğiniz fiyat aralığında pentax optio 50, practica dcz 5.4 veya 4.4, hatta biraz zorlarsanız canon a510 çok daha iyi seçimler olarak önerilebilir.
kolay gelsin...

Tarih: 5 Temmuz 2005, 16:28 - İp: yok
gtokatli
gtokatli (üye)
İzmir / Amatör

Önerilerin bana cok yardımcı oldu practica markasını ilk defa duydum ama ürünleri gayet kaliteliymiş practica 5.4 veya 5.3 almayı düşünüyorum cok tesekkurler.

Tarih: 5 Temmuz 2005, 20:48 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

HP nin sevisinin çok kötü olduğu söyleniyor.Haberin olsun.

Tarih: 5 Temmuz 2005, 20:56 - İp: yok
  • 1