Fotoğrafçılık Forumları
Hangi Makinayı Almamı Önerirsiniz?
selam arkadaşlar.800-900 YTL civarında dijital bir fotoğraf makinası almak istiyorum.önerileriniz benim için çok değerli.şimdiden teşekkür ederim.
Canon Powershot A95 olabilir mesela
Yazdığın fiyata çok ii bir makine alabilirsin. Nikon 4000 serileri olabilir mesela. Manuel ayarlı çok güzel bi makine alınır o paraya. Ama benim tavsiyem 4800 çok ii bir makine.
8,3 X optik zoom var. Müthiş görüntüler yakalabilirsin.
Saygılar
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.bunları dikkate alacağım.ancak; canon powershot S1 IS kafamı karıştırdı.ne dersiniz?
sole bı onberı getırıcem sana ben uzun zamandan berı nıkon 8800 u arastırıyorum heryerde fıyat arastırması yaptım
burdakı fıyatı 1000 € ama benım baktıgım sıtede 700 $ cıvarındaydı bıtek kargo masrafı var tıko paran varsa dusun derım
sıtenın ısmını sorarsan aklımda dııl su an ama ısterdsen bana maılden ulasabılırsın
[email protected]
bu forumlarda herkes kendi makinasını övüyor.çünkü herkesin makinası kendine güzeldir unutma çünkü başka makinalarla kıyaslama yapılmıyo ayrıca makinayıo nerde ve ne amaçla kullanacağını söylemen gerekir kimisi gece çekimine önem veriyo kimisi video kalitesi kimisi ebat vs.vsbu sitedeki forumları okursan şayet kendine güzel bi makina bulursun sunu unutma türkiyede fiyatlar çok fahişbenim acizane sana tavsiyem eger resim cekiceksen ve zoom ,kalite senin için önemli ise alacagın tek makina panasonic in yeni serisi olmalı dünyanın en kaliteli lensi leika var panasonic firması leika lens firması lile anlaşarak digital kameralarda su an 1 numara canon ve nikondan 10 kat kaliteli aynı fiyattakiler tr de canon yaygın oldugu için ayrıca coolpix4800 öven arkadasa fz 20 yi görmesini tavsiye ediyorum.bana göre süper lig le 3, amatör ligi gibi bi fark var arasında.tr de fz 20yi bu fiyata alamzsın fiyatı min1200ytl makinayı görmeni tavsiye ediyorum.diğer makinalarla karşılaştır az para vermiycen sonuçta her satıcı doğal olarak elinde ne varsa onu övüyo ben 5 ay araştırdım hepsini fz 20 den daha iyi bi makina varsa (orta sınıfta) ben görüşlere açığım.fz 20 yi arattır forumlarda oku ne yazmışlar ...
eğer panasonic fz-20 diğer eş değer mekinelerden üstün diyorsan başka hiçbir şey demiyorum..
her zaman şunu savunurum. kimi firmalar Sony,Panasonic gibi markalar her alanda üretim yapıyorlar. Ama konu fotoğraf makinesi olunca dünyada iki tane büyük dev vardır. Biri Canon diğeride Nikon kim ne derse desin. Bunların yanında elbette çok iyi firmalarda var ama bunlar asırlık firma artık dünyada. bu işin piri olmuşlar artık.
Bence her alanda parmağı olan bir marka fotoğraf mak. alacığana bu iki markadan birini tercih edersen daha doğru bir tercih etmiş gibi olursun.
Saygılar..
arkadaşlar görüş ve önerilerinizi dikkatle inceliyor ve herkesin görüşlerine saygı duyuyorum.üretici firmaların ihtisas alanını önemsiyor ve bu bağlamda canon yada nikon markaları üzerinde duruyorum. ağırlıklı olarak gündüzleri manzara ve portre çalışmaları yapıyorum.ilginç enstantelerin yanında karşılaşacağım olayları da filmize edebilmek için canon powershot S1 IS serisi üzerinde duruyorum. ancak bu seri fiyatına göre, video çekimi yanında fotoğrafçılık konusunda da beni tatmin eder mi, tereddütüm bu.sizce bu iki işlevi ayrı tutup fotoğraf kalitesini daha ön plana mı çıkarmalıyım. saygılarımla...
amacın ne önce onu belirle bence fotoğraf çekmek ise video kaydı özelliğini hiç umursama.. dig.fotoğraf makineleri adı üzerinde FOTOĞRAF makinesi VİDEO kaydı yapan kamera değil.. video kaydı ek bi özelliktir.
Amacın fotoğraf çekmek ise iice araştır ve bu paraya çok ii bir makine al derim.Manuel ayar olmasına dikkat et bu işi öğrenmek istiyorsan.
Saygılar
SEN LEİKA LENSİ DUYMADIGINA GÖRE BU İŞİ ÇOK İYİ BİLİYOSUNDUR.HERHALDE BEN CANONU YADA NİKONU KÖTÜLEMİYORUM SADECE BU YENİ PANASONİC FZ 20
BAHSETTİĞN FİYATTAKİ CANON YADA DİĞER MAKİNLARDAN COK DAHA İYİ OLDUGUNU SAVUNUYORUM.DÜNYA DEVİ OLMAK ÖNELİ Mİ SENCE DEV VARSA O DA LEİKADIR FOTODA SEN COK GERİDE KALMIŞSIN GALİBA PANASONİC LEİKA İLE ANLASARAK İNANILMAZ ATILIM YAPMIŞOLDU BANA GÖRE AYNI FİYATTAKİ CANON S1 LE FZ 20 Yİ KIYASLAYALIM MI AMA DEĞMEZ GEREK BİLE YOK ÇÜNKÜ KOMİK SONUÇLAR CIKAR HERHALDE
""konu fotoğraf makinesi olunca dünyada iki tane büyük dev vardır. Biri Canon diğeride Nikon""
Hmm böyle bişey mi varmış allah allah bak sen...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
1161131 May. 2024, 19:07
compozer -
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0510406 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -
Helios 44-m 7 Lens Xt-1 İçin Hangi Adaptör Alınmalı ?
30 Tem. 2020, 18:46 ezgizn
1224103 Ağu. 2020, 15:26
mete007 -
-
Minidv Kaset Sp Nedir Lp Nedir Hangisi İyidir
08 Tem. 2020, 18:02 prodersler
0183408 Tem. 2020, 18:02
prodersler -
Hangi Lens Ne İcin Ve Makina Tavsiyeniz
18 Ara. 2019, 21:21 marvel44
0173918 Ara. 2019, 21:21
marvel44 -
Bütçeme Uygun Makine Ve Lens Hangisi ?
23 Eki. 2019, 15:10 tonysoprano
0170423 Eki. 2019, 15:10
tonysoprano -
İç Çekim İçin Hangi Lensi Öneriyorsunuz?
25 Kas. 2018, 23:51 doqal
4396516 Şub. 2019, 11:20
ozhanoz -
Bu Fotoğraflarda Hangi Efektler Kullanılıyor?
16 Kas. 2017, 20:10 rosamund
3348610 Nis. 2018, 02:29
tasarimcizade -