patito
patito (üye)
İçel / Meraklı

Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım

Herkese merhaba!
Siteye yeni üye oldum. Uzun zamandır dijital fotoğraf makinesi almaya çalışıyorum,fakat bir türlü karar veremiyorum. Teknik özelliklerde yazan birçok terimi de bilmediğim için pek anlayamadım. Ben profesyonel bir fotoğraf makinesi değil de yeni başlayan bir kişinin rahatlıkla kullanabileceği, bilgisayarda resimleri çok net ve detaylı gösteren,gece çekimi iyi olan, fiyatı da 600YTL'yi geçmeyen bir makine istiyorum.Çok mu şey istiyorum acaba? Sizce hangi makineyi almalıyım, tavsiyeniz ne olur? Sony DSC-W50 modelini tavsiye eder misiniz? Lütfen yardım edin bana! Çok teşekkürler

Tarih: 24 Mayıs 2006, 21:22 - İp: 81.***.**0.226
gokhang
gokhang (üye)
İçel / Amatör

kartında yazan adreside veriyim Çankaya mah. Zeytinlibahçe Cad. no32/A
kolay gelsın ama aklında olsun euro fiyatları arttı fazla fiyat soylerlerse carşı teknosayada bak
keşke bende orada olsam

Tarih: 29 Mayıs 2006, 16:43 - İp: 88.***.**2.10
martinik
martinik (üye)
Ankara / Meraklı

Bana sorarsan ilşerde bir değişiklik ihtiyacı hissetmemen için 900 ytl civarında sony H serisinden birisi diyorum kesinlikle
Pişman olmazsın..

Tarih: 29 Mayıs 2006, 18:06 - İp: 85.***.**4.150
patito
patito (üye)
İçel / Meraklı

Arkadaşlar sizce Kodak C360 nasıl, dolar da arttı ya, makinelerin hep fiyatları artmış. Ben böyle düşüne düşüne sonunda pahalandı makineler.

Tarih: 29 Mayıs 2006, 22:53 - İp: 81.***.**7.140
gokhang
gokhang (üye)
İçel / Amatör

çok haklısın patito bak bende canon s2 ile degiştirme yapacaktım yapamadım fiyatlar fırlamış allah kolaylık versin

Tarih: 30 Mayıs 2006, 02:51 - İp: 88.***.**8.93
photofree
photofree (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

merhaba herkese
ben de yeni bir makina almak istiyorum,
patito sen araştırdın mı?
Ben de o fiyatlarda almayı düsünüyorum

Tarih: 26 Şubat 2007, 22:31 - İp: 81.***.**1.231