Fotoğrafçılık Forumları
Gerçekten Acil!!! Lütfen..
foto zeynep hakkında yorumlar almak istiyorum.. fujifilm 5700 de karar kıldım ve piyasanın baya altında fiyatı..bundan endişe duymalı mıyım? özellikle 2 gb ve tripod hediyeleriyle beraberinde.. lütfen bu siteden alışveril yapanlar varsa yada ağzı yananlar varsa yorum yazar mısınız? ilk defa hepsiburadanın dışında internetten alışveriş yapmayı planlıyorum da.. lütfen gerçekten ACİL ilgilenin..
Öncelikle başlıklarınızı konuyla alakalı yaparsanız daha iyi olacaktır sizin adınıza.
Fotozeynep güvenilir bir firmadır ve fiyatları da gayet maküldür. Tripod hediyesi ise mini tripod sakın büyük sanmayın. Ben cok alısveris yaptım ve hicbir sorun yasamadım. Her türlü cok hızlılar.
Merhabalar,
İnternette alış veriş yapan sitelerin yasal yükümlülükleri oldukça fazladır ve kesin olarak mağdur olmazsınız. Geçen sene bende fotozeynep ten objektif aldım benzer şekilde diğer firmalardan birçok kez alışveriş yaptım. Ufak tefek aksaklık dışında sıkıntı görmedim. İyi günler.
fotozeynepten arkadasıma aynı makineyı aldık,sikayetı yok.
guvenilir bir markadır.
şimdiden hayırlı olsun.
fotozeynep te yaşanabilecek tek sorun, sitelerinin biraz yavaş çalışması
şaka bir yana şimdiye kadar bütün fotoğraf malzememi onlardan aldım. hiçbirinde en küçük sıkıntı yaşamadım. üstelik bu kadar çok alış veriş yaparken ahbap olduk. fotoğrafları bastırırken sıkı indirim kazandık bu da benim gibi fotoğrafı kağıtta görmek isteyenler için çok önemli
Merhaba Jekylle;
Fotozeynep FUJIFILM yetkili bayisidir.Sanırım bu açıklama yeterli olur sizin için.
Saygılarımla...
bence hiç bir mahsuru yok alabilirsin sağlam yani
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Yardım Lütfen Fotoğraflarımı Göremiyorum.
24 Haz. 2019, 11:39 iskiliptv
1356505 Eyl. 2020, 18:24
mete007 -
Lütfen Yardıma İhtiyaçım Var Bakar Mısınız?
28 Eki. 2019, 10:07 onurksn
2175322 Ağu. 2020, 22:14
selmankaya -
Lütfen Yardımmm. Nikon F60 Ve 28-80 F(3,5-5,6 )lens
15 Nis. 2019, 10:04 nipsir
0237015 Nis. 2019, 10:04
nipsir -