Fotoğrafçılık Forumları
Fuji F100 D İçin Ne Dersiniz
f50 d nın cok kalıtelı oldugnu duymustum .
acaba bu makına sınıfında ne kadar onde?????
Aperture/Shutter ve Manuel kipi kaldırılmış. Cihaz F40fd ye dönmüş.
Yapılan yenilik geniş açı , 5X optik zoom ve macronun 2cm indirilmiş olması.
Ama ISO performansı F50fd den iyi olduğu söylenmekte
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
@CESURD
bir firma sahibi olarak size yakıştıramadım.
Ayrıca söyledikleriniz çok açıkca ve netçe söyleyebilirim kii YALAN.
Türkiyedeki en iyi teknik servis FUJİ ye aittir.Çamur atmayın.AYIPTIR
Erkayalar ise dediğinizin tam tersi durumdadır.
#Wolwerine2' tarafından 01.05.2008 00:28:43 tarihinde düzenlendi.
Erkayalarmı iyi bir servistir? (Duyda inanma )
Arkadasim sen mars'ta falan yasıyorsun sanırım yada paranla henuz hiç rezil olmamısın belliki.. Bir kullanım kitapçıgı icin onumdeki adama 20ytl çekip hemen ardından aynı kitapcıgı ben sordugumda 30ytl diyen "bir onceki musteriye 20ytl dediniz ama" seklinde anımsatınca ise lafı cevirip "ha oyleyse 25ytl olur" diyen ne dedigi belli olmayan ..... (anlayan anladı)
Kısaca; erkayalar servis konusunda fuji'ye rakip dahi degildir.
TRAJİ-KOMİK VE GERCEGİ YANSITMAYAN BASKA TEZLERİNİZ VARSA ALABİLİRMİYİZ?
GUNUN NEŞESİ OLUR Bİ-ÇARE
#pininfarin' tarafından 02.05.2008 00:59:42 tarihinde düzenlendi.
CESURD denen firma temsilicisi..
kendi markanı satmak için, FUJİ gibi temiz çalışan bir firmaya attıığın çamuru BEN DE KINIYORUM!!
Bilmeden iftira atma..
Sen FUJİ firmasının burada daha önce neler yaptığını görmedin!
Bu sitede kaç tane arkadaşımıza, KİMSENİN YAPMAYACAĞI GÜZELLİKLERİ yaptılar.
sigma lensten canı yanan PAZARBEY'e, sigma firması kazık atarken, hiçbir alakası olmayan FUJİ firması yardım etmiştir.
Ama o bahsettiğin ERKAYALAR ise birçok şikayetin odağıdır.
Rakibine çamur atarak müşteriyi kendine çekemezsin. AYIP
AYRICA FORUMDA REKLAM YASAK.. ÖDE PARASINI REKLAMINI ÖYLE YAP! BU NE BELEŞÇİLİK!!
#panctom' tarafından 01.05.2008 17:13:45 tarihinde düzenlendi.
İnsanları kötüleyerek bir şeyleri söylemek gerçekten çok tasvip edilen bir konu değil, Bana bir gün bir fotografçı arkadaşım fujiden şaşma demişti. bende sordum neden diye Türkiyede en iyi servis fujide var demişti. Buradaki arkadaşlar fujinin iyi oldugunu söyleyebilirler ama lekeleme yapan arkadaş gibi aynı tavırda olmamıza gerek yok...
Wolwerine2 arkadaşımın dediğine göre makina gayet iyi. F50 yi tanıyorum. süper bi cihaz. manuel modu kaldırılarak macro ve zoomun yükseltilmesi süper olmuş. ztn makine kompkat ve amatör kullanıcı manuel mod kullanamaz.
Bu arada FujiFilm Türkiye'yi kınıyorum.
Hep nedense makinaları TEKNOSA'ya verip,müşterilerin kazıklanmasına yol açıyorlar.Niye önce TEKNOSA hep. ??? Geçen gün F100fd alacak dostum 979YTL lik fiyatı gördüğünde ayıpladı Fuji'yi.Oda gitti 370$ a yurtdışından sipariş verdi.
Bilerek teknosaya önce veriyorlar dedi,sonra bende öyle düşündüm.Fotozeynepte bu cihaz en az 150ytl daha ucuz olurdu verilseydi.
Cem Bey nasıl böyle bir oyun oynuyorsunuz anlamıyorum sizi...
#Wolwerine2' tarafından 29.05.2008 02:20:36 tarihinde düzenlendi.
CESURD adlı üyenin gercektende fuji ye karşı bi kötüleme politakası varmış bütün yazılarında sadece fuji film in bütün ürünlerini kötülemiş.
firma sayibi birine hiç yakışmıcak yazılar.amatör makineler kısmındada hep aynı varsa yoksa canon reklamı kendi website reklamı sonderce tehlikeli bi arkadaş...
CESURD adlı üyenin yorumlarını dikkate almayınız arkadaşlar son derece çıkarcı yorumlarda bulunmakta....
@erayporto
F100fd benim oldukça hoşuma gitti.Performansını ciddi anlamda beğendim.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
024415 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171724731 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -