keremm
keremm (üye)
İstanbul / Amatör

Finepix S5600 İle Aranızdayım.

değerli üstadlarım acizane kardeşiniz,çocukluğundan beri fotoğraf hastasıdır.
ama işin kütü tarafı fotoğrafın F harfinden bile anlamaz.
bu sebepten dolayı nasibse sizlerden istifade ederek,bu konu hakkında bilgilenmek istiyor.

ilk iş olarak fuji finepix s5600 model bir makina,1gb xd kart, 4 adet şarzlı gp pil ve gp şarz aleti aldım,ve bu siteye üye oldum.

neden bu kadar detaylı anlattığımı sorarsanız,bu işi ciddi ciddi ve severek yapmak istiyorum.

şimdi nelere nasıl dikkat ederek resim çekebilirim,
makinanın bütün fonksiyonlarını nasıl kavrayabilirim???

Tarih: 24 Mart 2006, 14:31 - İp: yok
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

hoşgeldin kerem aramıza,

inanıyorum ki bu sitede çok mutlu olacaksın çünkü herkes yardım etmek için yarışıyor bile denilebilir. [>:D

Tarih: 24 Mart 2006, 22:05 - İp: 85.***.**6.239
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Merhaba Kerem,
aramıza hoşgeldin. Madem fotoğrafçılığın "F" sini öğrenmek istiyorsun.... Bana [email protected] adresine İsim ve adresini vererek mail atarsan, sana bir hoşgeldin hediyesi olarak "Dijital Fotoğrafçılık" kitabı göndereceğim.
Sevgilerle...

Tarih: 24 Mart 2006, 22:10 - İp: 85.***.**6.207
cangoo
cangoo (üye)
İstanbul / Amatör

Yeni makınan hayırlı ugurlu olsun ; en guzel gunlerde kullanman dileği ile.
Gercektende guzel bir secim ; kesinlikle pişman olmazsın ; bende bu sitede yenı sayılırım ama gercektende cok yararlı bir site ; burası sayesinde cok faydalı bilgiler edindim.

Makına hakkında fazla bir bilgi veremem ; kendimde cektigim fotoraflar sayesinde makınamı tanımaya calısıyorum.
Ayrıca pazarbeyin test sayfalarını okumanı siddetle tavsiye edrim ; cok faydalı bilgiler var.

Tarih: 24 Mart 2006, 22:12 - İp: 81.***.**9.151
m.ustundag
m.ustundag (üye)
Ankara / Amatör

selamlar bende Finepix S5600 almak istiyorum fiyat aralığı biraz kafamı karıstırdı keremmm bey ne kadara aldığınızı söylerseniz vede nerden aldığınızı sevinirim tşk

Tarih: 24 Mart 2006, 23:08 - İp: 85.***.**6.128
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Yanılmıyorsam taksitli 750-750 ytl teknosada.Ancak yanında 256 mb hafıza kartı ve pil de veriyorlar.Üstelik küçük bir fark karşılığında da hafıza kartını(yanılmıyorsam 49ytl ye kartı sizden alıp yerine 1Gb kart) veriyorlarmış.Ancak herkes teknosanın pahalı olduğunu bilir.Peşin iyi bir fiyata bulursan da kaçırma al.

Tarih: 24 Mart 2006, 23:16 - İp: 85.***.**0.109
cangoo
cangoo (üye)
İstanbul / Amatör

Ben gecen hafta aldım Teknosadan ;
779 ytl 12 taksit
256xd kart + 4adet sarjlı pil ve sarj aleti hediyeli.

Tarih: 24 Mart 2006, 23:39 - İp: 81.***.**9.151
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

keremm Allah güzel günlerde kullanmaya nasip etsin. Zamanla öğrenirsin.

Tarih: 25 Mart 2006, 00:02 - İp: 88.***.**2.244
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

sayın üstündağ,

size özel mesaj attım ilgilenirseniz...

Tarih: 25 Mart 2006, 09:12 - İp: 85.***.**8.62
keremm
keremm (üye)
İstanbul / Amatör

sayın;

applemac
positif
cangoo
m.ustundag
osmanlı
pazarbey

bu ilgi, alaka ve samimi cevaplarınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
demekki burada bu işi sizin tavsiye ve önerilerinizle,birazda kendi gayretimle öğrenmek nasib olacak.

arkadaşlar bu makinayı ve bütün ekipmanlarıyla beraber istinye(sarıyer/ist) carfeur alış veriş merkezindeki yalçınlar'da 1.000 ytl'ye 12 taksitle aldım.

bana taxit seçenekleri çok uygun gelmişti,umarım yanılmamışım.

Tarih: 25 Mart 2006, 11:30 - İp: 88.***.**3.27
absoluth
absoluth (üye)
Şanlıurfa / Meraklı

Kerem bey öncelikle hayırlı olsun makineniz.Keşke fiyat konusunda biraz daha araştırma yapsaydınız diyesim geliyor.2 hafta kadar önce s5600 ve aynı ekipmanlar+taşıma çantasını 811 ytl ye 12 taksitte almıştım.

Tarih: 25 Mart 2006, 11:35 - İp: 88.***.**0.194