jaman
jaman (üye)
İstanbul / Meraklı

Dsc H1 Uzakdogudan Gelirmi?

selam herkese uzun süredir burada devam etmekte olan h1-s2 yarişlarını takip ediyorum sonuçta bir h1 almaya karar verdim.. çine giden bir yakınımdan da makineyi sipariş ettim. (tabi ingilizce menüsü varsa al diye tembihte edilmiştir özellikle.) internet üzerinden çince sitelere girip altavista.com daki çevirmen yardımıyla ortalama bir fiyat aldım.. yaklaşık 600ytl ye 440 dolara gelicek. herneyse, halihazırda kullanıcılara sormak istegim birkaçsey var..usb ile bilgisayara baglandiginda makine kendi pilinimi kullaniyor yoksa usb den mi elektrik aliyor? bir diger sorum pil süresi yeterlimi makinede?290cekim 145dk diyor kılavuzda ama. (eski hp makinemde pil sorunu kafayı yedirtmişti bana! )birde vizör optikmi yoksa dijitalmi? klavuzda vizör aydınlatması deyince kafam karıştı ben optik biliyordum vizörü..
herkese kolay gelsin.. dsc h1 uzakdogudan nasil gelir ki?

Tarih: 26 Ekim 2005, 16:06 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

Valla yurt dışı ile turkiye fiyatları arasında çok fark yok
istersen ben satabilirrim henuz 1.5 aylık sony türkiye garantili
mis gibi h-1

Tarih: 26 Ekim 2005, 16:15 - İp: yok
jaman
jaman (üye)
İstanbul / Meraklı

hüzün seli
çok pazarlıkçı gördüm seni..
neden satıyorsun daha 1.5 aylik makineni? beğenmedin bir yanımı var? yada dslr alicak kadar parami biriktirdin 1.5 ayda

Tarih: 26 Ekim 2005, 16:19 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

pazarlıkçı değil hayatımda en son değer verdiğim şeylerden biri para...bu gun var yarın yok..HAyır çok ca memnunum hatta h-1 le alakalı forumlara bakarsan hepsinde ıkı çift lafım vardır...
Evet Slr alacağım onun içinnn...

Tarih: 26 Ekim 2005, 16:27 - İp: yok
jaman
jaman (üye)
İstanbul / Meraklı

huzunseli seni bilmeyenmi var H1 ciler olarak.. elbette taniyorum seni ya oyüzden sordum.
senden satınalmak isterdim ama şu an arkadaş görevi almış bir şekilde olay mahallinde! sendende alırsam iki adet H1 le çifter çifter çekmem gerekebilir! peki sorularıma ne diyorsun? Bilgilendir beni.

Tarih: 26 Ekim 2005, 16:32 - İp: yok
huzun_seli
huzun_seli (üye)
İstanbul / Amatör

Bir çinden makıan getirme derim ama sen bilirisn..ıkıncısı Ikı pille kendi orjinal pilini kullanırsan çok rahat 250 çekım yaparsın kurcalaya kurcalaya...Vizörü elektronik ki makbul olan budur...ups ise pille çalışıyor yanı usp den elektirik almıyor...Aktarımı ise oldukça hızlı usp

Tarih: 26 Ekim 2005, 16:37 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

ben çinden makina getirdim tavsiye ederim 1 senedir sorun yok .ancak çindede insanı kazıklamaya calışıyolar türkiye gibi guanzo denen yerde elektronikçiler carsısı var ordan alıcaksın makinayı. cok ucuz abd fiyatlarının biraz daha altında almıştım ben o zaman özellikle fujı makinalar ucuzdu ben alırken .hiç bi farkı yok hatta diyebilirimki tr deki makinaların cogu ordan geliyo...inan yarı fiyatına alırsın makinayı tr dekinin h1 için bi fiyat vereyim sana 350 tas catlasın 400 dolar

Tarih: 28 Ekim 2005, 22:47 - İp: yok
jaman
jaman (üye)
İstanbul / Meraklı

halil75 sen almışsın fakat ben alamadim! bu makineyi internetten edindigim fiyatlarin daha uzerinde sormus giden arkadas bende alma bosver gel dedim. 510 dolar filanmis.. heralde senin bahsettigin yerlerden habersizdi. neyse bende artik askerden dondukten sonra olaya yeniden girmeyi planliyorum. surda gitmeme 1 ay var o sırada ugras olurdu diyordum ama artik donuseymis kismet hem belki donmeme ucuzlarda bu meretler.. bu sefer h1 degil daha iyi bir makine alirim ozaman.. hadi kalin saglicakla.
O YAKINDA ASKER.. (kısamı cıkar uzunmu bakicaz artik..)

Tarih: 31 Ekim 2005, 16:17 - İp: yok
halil75
halil75 (üye)
İstanbul / Meraklı

kısa cıkar meraklanma uzun istediysen ama uzun olmasın dediysen astek olursun bu iş böle

Tarih: 31 Ekim 2005, 22:59 - İp: yok
eisenman
eisenman (üye)
İstanbul / Meraklı

Merhaba
Bende bir sony h1 almak niyetindeyim fkat turkiye fiyatı ile amazon.com daki fiyataı yarı yarıya nerdeyse.SOrmak istediğim şey daha önce yurtdışındaki online alışveriş sitelerinden dijital makine almış olanınız varsa herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığı, herhangi bir gümrük ödeyip ödemediği.
http://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0007WIC1K/ref=dp_nav_2/002-5619823-7728844?%5Fencoding=UTF8&n=502394&s=photo

Tarih: 6 Kasım 2005, 19:33 - İp: yok
mimarca
mimarca (üye)
İstanbul / Amatör

beyler ne çini tr dede 400 dolar h1 zaten

Tarih: 20 Kasım 2006, 13:43 - İp: 85.***.**7.203
  • 1