zamankekem
zamankekem (üye)
Ankara / Amatör

Dfm Tavsiye Edebilir Misiniz.

Bu forumu bugün buldum ve aynı konuda üc msj birden attım. bu seferlige mahsus forumu kirletiyor lolabilirm ama fotograf cekmek cok istiyorum ve kaliteli fotograf ceken iyi bir makine almak istiyorum. Yani bu isi ögrenmeliyim zaman icinde. Bu dfmler kafamı cok karıstırdı. Pisman olmak da istemiyorum. Yeni baslayan biri icin bi önerinzi var mı. 450 milyon a kadar cıkabilirm. Yeterli olur mu?

Tarih: 5 Mayıs 2005, 18:44 - İp: yok
zamankekem
zamankekem (üye)
Ankara / Amatör

yine ben. Forumda "ohara" nickli arkadasın mailini okudum. Yeni baslayan birine oyunca kalacagına para biriktir 800 -900 ytllik bi makine al demis. Belki bunu okur cevap verir. Eger 400 milyonlu kbirsye oyuncak sa hic almıyım bekleyip para bulup iyisini alırım. Almısken her sartta kaliteli fotograf cekebilen, optik zoomlu iyi birsey olsun.

Tarih: 5 Mayıs 2005, 18:55 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

herkesin ihtiyacı farklı olduğu için bu tür sorulara cevap vermek zor ama size, fotoğrafçılığa meraklı biri olduğunuzu varsayarak, manuel ayarları da bulunan, böylelikle kendinizi geliştirmenize imkan sağlayacak, bütçenize de uyacak bir makine önereceğim: canon a510. kdv dahil 450 ytl civarında. 4x optik zoom'u var. fotoğraf kalitesi gayet iyi. tamamiyle manuel ayar yapma imkanı mevcut (tabii ki otomatik modları da var). fakat eğer sınırsız video çekme özelliği de olsun derseniz, maalesef o özelliği yok. Maksimum 3 dk video çekebiliyorsunuz.

Tarih: 6 Mayıs 2005, 09:58 - İp: yok
zamankekem
zamankekem (üye)
Ankara / Amatör

Tavsiye icin tesekkürler cok isime yarayacak. Benim icin video özelligi önemli degil zaten üc dakika yeter de artar bile. Sanırım baslangıc icin bu iyi zamanla ögrendikce daha iyisini alırım. Sagolun.

Tarih: 6 Mayıs 2005, 15:14 - İp: yok
  • 1