hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

Casper Dan Dfm Gördünüzmü

herkese selam
dün bir katalogda casperin dfm sini gördüm. bilen varmı.çok küçük,hafif ve özellikleri oldukça iyi.fiyatı ise 320 ytl.arkadaşlar bi bakın hele.eğer casper bu işi becerebilmişse bu makine çok satılır.
makinenin şekli tıpkı konicanın e50 , casio z50 gibi.çok şeker bişey.kendisini görmedim ama görüntüsü ve özellikleri çok iyi.
bilgilerinize

Tarih: 10 Haziran 2005, 09:16 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

casper bu işi becermişse????
arkadaşım zannediyor musunuz ki casper tuhaf adını almış toplama bilgisayar montajcısı firmanın bir tasarım departmanı var, burada adamlar oturup dijital fotoğraf makinesi geliştiriyorlar? çin'de yüzlerce fason üretici var, bunların kataloglarından ürün seçip şu modelden bize 5000 tane yolla, üstüne de şu bizim logoyu bas diyorlar. bunun beceriyle alakası ne? sen de parayı bastır, hascancan markalı dfm yaptır, sonra da bunları türkiyede %300 kar koy sat.
bu tür dandik markalı dfm'leri kimseye tavsiye etmem. üç kuruş daha ucuz diye paranızı sokağa atmayın.

Tarih: 10 Haziran 2005, 10:33 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ben de ayni fikirdeyim.

Tarih: 10 Haziran 2005, 20:50 - İp: yok
yekaga
yekaga (üye)
İstanbul / Amatör

Arçelik de çıkardı. Yakında Vestel de kendi markasıyla dfm çıkaracak. Ucuz uzakdoğu parçalarını al monte et milletimi de enayi yerine koy. Yemezler !!

Tarih: 13 Haziran 2005, 22:21 - İp: yok
hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

arkadaşlar sizin yukarıdaki yorumlarınızın üzerine dün çok komik bişey geldi başıma.magazanın birinde casper in dfm sini inceledim.aslında görünümü özellikleri falan çok hoşuma gitti denebilir.sonra oradan çıktım başka bir ev aletine bakmak için ihlas mağazasına gittim girişte casper dfm nin aynısın gördüm.tamamiyle aynı.çok şaşırdım.aa sizdemi casper satıyorsunuz diye sordum.satıcı abi o casper değil aro markalı dfm dedi.casper ve ora aynı şekil ve özelliklerde makineyi yaptırmışlar. ama % 100 aynı hiç bir artı veya eksisi olmadan.şaşırdım kaldım.ama casper 320 ytl ye ora ise 600 ytl ye satıyor.bu nasıl iş anlamadım.ya çinliler ihlası kazıklamışlar.yada ihlas bizi kazıklamaya çalışıyor.
ama ben genede diyorumki siz şu makineyi bir inceleyin.webcam özelliği bile var.

Tarih: 21 Haziran 2005, 09:12 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

tamam markası çok da önemli değil yeter ki özellikleri iyi ve fiyatı makul olsun. ama bunun fiyatı da makul değil ki! 320 ytl az para mı? çok daha ucuza praktica'nın dcz 5.4 modelini veya manuel ayarları da olan 5003 modelini aynı fşiyata alabilirsiniz.
sizin örneğinizde, belli ki ihlas her zaman olduğu gibi milleti kazıklamaya çalışıyor. uyduruk bir makineye 600 milyon ha??? eee alan çıkıyor ki adamlar da utanmadan bu fiyatı koyabiliyorlar. ne diyeyim, helal olsun!

Tarih: 21 Haziran 2005, 12:22 - İp: yok
hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

praktica ile ilgili daha önce ben soru sormuştum ama itibar görmedi.bende praktica yaramaz diye yaklaşmadım.eğer praktica iyiyse fiyatı gerçekten çok makul.ama bu cihazıda bir inceleyin yaa ne kaybederizki.
değilmi.

Tarih: 21 Haziran 2005, 14:58 - İp: yok
sabriaycan
sabriaycan (üye)
İstanbul / Amatör

tesadüf bende evvelki gün katalogda gördüğüm casper dfm yi özelliklerini çok beğendiğim için dün satın aldım makine çok şık hafif kullanışlı fotoğraf kalitesi çok iyi ama yetersiz ışıkta video çekimi berbat bilmiyorum belki ben ayarlarını yapamadım şimdi servisini arayacağım.Bunun dışında sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlayabilirim.
Bir de makina hepsi burada.com da 512 mb sd kart la birlikte 312 ytl ye satılıyordu bende aynı şartlarda 512 mb sd kartla birlikte 307 ytl ye İzmirde bir mağazadan aldım.

Tarih: 22 Kasım 2005, 11:30 - İp: 85.***.**8.139
  • 1