psychomic
psychomic (üye)
İstanbul / Amatör

Casio Exilim Z750.

arkadaşlar bu makinayı almaya karar verdim sizlerinde önerileri ile. ama daha sonra casioların ince olanları çok çabuk bozuluyor diye birşey okudum. yine kararsızlığa düştüm. nası bilirsiniz bu makinayı. bi fikir rica etsem sizlerden...

Tarih: 3 Ekim 2006, 04:23 - İp: 81.***.**5.47
jakabo
jakabo (üye)
İçel / Meraklı

fotoğraf makinesinden çok fazla isteklerin yoksa ihtiyaçlarını fazlasıyla yerine getirebilecek bir makine... tek eksi yönü (bana göre) flaş mesafesi çok kısa... ama boyutlarına göre muhteşem bir makine. her türlü ışıkta net fotoğraflar elde edebilirsin. video kameraların birçoğundan daha kaliteli videolar çekebilirsin...

Tarih: 3 Ekim 2006, 09:46 - İp: 88.***.**2.132
ekxl
ekxl (üye)
Ankara / Amatör

ay evet ya ben de bunu almayı düşünüyorum. bi de z850 var, o daha pahalı ama 1 mp dışında bi farkını bulamadım z750'den. hem z750'nin videoları daha iidir diolar. bilen biri var mı tam olarak ne gbi farkları var bu ikisinin?

Tarih: 4 Ekim 2006, 13:01 - İp: 81.***.**2.218
jakabo
jakabo (üye)
İçel / Meraklı

sevgili ekxl bende aynı sorunun cvbını arıyorum... benim araştırdığım kadarıyla z850nin flaşı daha kuvvetli.. yani çeşitli seçenekleri var flaş için hatta 12 m ye kadar diyor özelliklerinde (eğer doğruysa). genel ayarlarda birkaç fark var.. pili daha çok gidiyor z850nin. hemen hemen hangi foruma baktıysam (yurtiçi-yurtdışı) z850nin video çekimini z750den kötü buluyorlar. fakat casionun sitesinde yeni bir firmware yayınlanmış z850 için. yazılımı güncellendiğinde video kalitesi eskiye göre baya bi artıyormuş.

Tarih: 4 Ekim 2006, 15:32 - İp: 88.***.**2.50
  • 1