hgencer
hgencer (üye)
İstanbul / Amatör

Casio Exilim Z110 Nasil?

Merhaba arkadaslar. Fotograf makinasi ararken bu siteye rastladim. ki iyiki rastlamisim. bi arkadasinda tavsiyesi uzerine casio exilim z110 da karar kildim. ama sizlerinde gorusunu almak istiyorum. bu fiyata daha iyi bir makina bulunabilir mi? bu makinadan kullanan varsa artılari eksileri neler?
birde unutmadan eger casio yu al derseniz bu urunun siyahi turkiye de var mi?:D

Tarih: 15 Mart 2006, 10:34 - İp: yok
yetshot
yetshot (üye)
İzmir / Meraklı

Merhaba,
İki hafta önce casio exilim z110 aldım, 1 hafta kullandıktan sonra iade ettim. Küçük, zarif ve hafif bir makina, üstelik işlemcisi de çok hızlı. Pil tüketiminin de çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Manuel ayar yapabilme imkanı da sunuyor. Kamera modu iyi, çekim hafıza kartı boyutu kadar yapılabiliyor. Fakat bana göre resim kalitesi vasat. Çekilen resimler net ama renkler yeteri kadar canlı değil. Güneşli bir havada çekilen fotoğraflar sanki bulutlu bir havada çekilmiş izlenimi verebiliyor. Flaş kırmızı göz konumuna alındığında bile kırmızı göz görebilmek mümkün. Ayrıca ISO 1600 çok da mucizevi sonuçlar sağlamıyor genellikle resimde kirlenme oluyor. Aynı fiyat aralığındaki canon a520 ile casio exilim z110dan çekilmiş fotoğraflar karşılaştırıldığında fark apaçık ortaya çıkıyor.
Ürünü hızlısistemden alırken siyah renk seçeneğini sorduğumda Türkiye'de olmadığını söylemişlerdi fakat yine de araştırmakta yarar var.

Tarih: 15 Mart 2006, 18:33 - İp: 85.***.**1.50
hgencer
hgencer (üye)
İstanbul / Amatör

o zaman canon mu casio mu diye bi araştırma yapmak lazım. teşekkürler verdiğin bilgiler için.

Tarih: 16 Mart 2006, 09:49 - İp: 85.***.**4.119
hgencer
hgencer (üye)
İstanbul / Amatör

düşündüm de ben casi yu tercih edicem. canon u deneyim diyorum. en büyük etkisi a520 hakkında okudugum bi durum. "anti-shake olmadigi icin put gibi durmanz lazim" demisler a520 icin. anti-shake icin canon dan geri donulurmu-donulmez.ama ben boyleyim iste.

Tarih: 16 Mart 2006, 11:29 - İp: 85.***.**4.119
  • 1