ugurcem
ugurcem (üye)
Bursa / Amatör

Casio Ex-z110 Vs Kodak Z730

Merhaba,

Bir süredir kırılan fotograf makinemin halefini seçmek için bilgisayar başında dirsek çürütüyorum.. Karar vermek çok zor valla.. Allah rızası için şu garibe bi yardım ediverin

400 YTL civarında 2 makine beğendim. Manuel ayarları olan, biraz pro-fotografciliğa adım atmama imkan verecek bir makine olsun istiyordum. Kodak Z730 bu yönden en uygunu sanıyorum. Süper bir lens, daha ileri düzey manuel ayarlar ve zoom yeteneği var. Ama Casio Z110'da da bir sürü süper özellik mevcut. Anti-Shake, daha compact yapı, kullanım kolaylığı, bir ton bestshot..vb cicilibicili özellikler. Bir tek, Kodak'taki şarjlı özel pil olayı ve video formatının Quicktime olması pek hoşuma gitmedi.. Kalem pil uzun seyehatlerde güzel bir esneklik sonuçta.. Bir de, küçük klipler çekip onlarla ufak filmler yapmak hoşuma gittiğinden AVI formatı daha cazip benim için. Bir başka önemli konu da indoor / gece çekim performansı. Net'teki yorumlardan okuduğum kadarıyla Z110 bu konuda pek iyi değil. Z730 için ise doğru düzgün pek yorum bulamadım.. Biraz karışık anlattım ama?

Sizler ne tavsiye edersiniz?

Tarih: 5 Şubat 2006, 23:49 - İp: yok
n1ghtmare6
n1ghtmare6 (üye)
Aydın / Amatör

arkadasım bence bıraz daha paranı bırıktır daha ıyısınden bı makına al derım.bahsettıgın makınaların performansları bas çek modundan ileri gitmez bence... video çekim desen istediğin performansı yakalayabilceğini sanmıyorum bu neden dolayıda daha ıyı bır makına ve daha sağlam bütçe dıyorum

Tarih: 6 Şubat 2006, 00:30 - İp: 85.***.**3.44
ugurcem
ugurcem (üye)
Bursa / Amatör

Yıktın beni hocam...

Tarih: 6 Şubat 2006, 16:26 - İp: 195.***.**2.8
baydın
baydın (üye)
Zonguldak / Meraklı

gogo katılıyorum.bencede canon a610 dan iyisini bulamazsın.550 civarı bende bekliyorum.amerika sitelerine bile baktım alacaktım burdan oradaki fiyatları görünce kafam bozuldu nerdeyse yarı yarıya

Tarih: 6 Şubat 2006, 18:29 - İp: 81.***.**9.250
  • 1