mehmet16
mehmet16 (üye)
Bursa / Meraklı

Canon Sx210 Is Vs. Panasonic Lumix Tz7

Merhaba arkadaşlar yeni bir kompakt makina almak üzereyim büyük ihtimal yurt dışından alacagım daha önce Lumix Tz5 kullandım genelde seri çekim modunda kullanıyorum ve yüksek kalitede seri çekim yapabilmek benim için önemli olan kriter, Tz5'in seri çekim hızından pek memnun kalmadım,2mpx'de gayet iyi ama 9 mpx'de çuvallıyor çekimler pekte seri olmuyor bu sebeple ,daha önce hiç Canon kullanmadım başlıkta belirtmiş oldugum SX210 daha yeni çıktı ve hiç bir bilğim yok,sizce bu makina Tz7'ye göre başarılımıdır? Veya sizin önerebileceniz başka marka model var mı ?

Tarih: 24 Mart 2010, 14:13 - İp: 81.***.**1.25
dt1907
dt1907 (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

bende 1-2 ay sonra alıcam bu ikisinden birini alıcam daha tam karar vermedim test i olsa da karar versem

Tarih: 24 Mart 2010, 16:38 - İp: 88.***.**7.169
bolubeyi
bolubeyi (üye)
Ankara / Amatör

yüksek MP a çıkıldığında seri çekim hızının düşmesi normaldir. canon makinenin özellikleri nedir bilmiyorum ama yüksek MP'de istediğiniz seri çekim hızını yakalamanız zor.

Tarih: 24 Mart 2010, 21:54 - İp: 78.***.**1.178
kalbens34
kalbens34 (üye)
İstanbul / Amatör

öncelikle sizlere şunu belirteyim 23mart2010 tarihi itibari ile güvenilir bir arkadaştan internet sitesi üzerinden kapıdan teslimat ile kontrol edilerek onay verildikten sonra ücreti ödenerek canon sx210ıs,transcend marka 16 gb class8 yanında orijinal bu makina için deri kılıf siparişi verdim.şu an için buraya bunların fiyatını gizlilik nedeniyle yazamıyorum,ve en geç30 mart2010 itibari ile adresime mng kargo kapıdan teslim edilmek üzere gelecektir. yanlız şunu söyleyeyim, bu makinayı çok araştırmalarım üzerine beğenerek alıyorum ve panasonic tz7 modelinin tz 8 ve tz 10 modelide çıktı bunlarıda araştırmanı tavsiye ederim ama yaptığım araştırmalar neticesinde en iyisi compaktlarda canon olduğunu öğrendim bilgiler bundan ibaret,herkese saygılar...

Tarih: 24 Mart 2010, 22:17 - İp: 88.***.**4.209
  • 1