Fotoğrafçılık Forumları
Canon S1 Klavuz
Merhaba arkadaşlar 20 gündür bu sitede arştırma yaptım ve sonunda canon s1 sipariş ettim. Sorunum şu Tr kullanma klavuzum yok. Makina geldiğinde deneme yanılma yöntemiylede kurcalamak istemiyorum. Garantide pek işe yaramayacak. Lütfen biri tr kullanma klavuzunu scanlasında bu dertten kurtulalım. Elinde olan lütfen bu mail adresine göndersin. [email protected]
Arkadaşlar S1 de video performansı nasıl. Hangi program kullanarak bu avi formatından kurtulabiliriz.
Hukuksal açıdan bi sorun yaşamazsan çok önemli bir işe imzayı atmış olacaksın Limbo.
#suysal1' tarafından 08.12.2004 13:17:28 tarihinde düzenlendi.
"aslında durum bence sadece klavuzda değil erkayalar fiyat politikasını da gözden geçirmeli. foruma bakıyorum millet hep bu fiyatlardan yakınıyor yurt dışından daha ucuza alınabiliyor. Olaya bu açıdan yaklaşırsak ben yurt dışından makine alıdım ve klavuzuda erkayalar webde tr olarak veriyor olsun, bazılarına göre ayıp etmiş oluyorum bu durumda. fakat bu en doğal hakkım değilmidir benim. ben canon ürün olsunda nerden olursa olsun alim yeterki arıza yaparsa erkayalar bundan para kazanacaktır tutupta yurt dışına gönderememki makineyi. illaki erkayalrın kapısını çalacağım. hem türkiyeden makine alanda kullanım klavuzu için almıyor zaten servis garantisi için alıyor. yurt dışından alanda fiyat farkına bakılırsa zaten klavuz aklına bile gelmiyordur.
konuyu bağlamak gerekirse erkayalar sitesinde türkçe klavuz yayınlasada yine yurtdışından ve yurtiçinden makineler alınacak dengelerde bir değişme olmayacak. çünki makine için ülke seçiminde kalvuz bir etken değil, etken olan sadece fiyat farkıdır. kalvuz yayınlarlarsa erkayaların prestiji artacaktır. makinesini dışardan alan yine dışardan alır içerden alanda içeriden. herhangi bir değişiklik söz konusu bile olamaz. tabiki bunlar benim düşüncelerim "
yazımı aynen copy-paste ettikten sonra diyorumki arkadaşlar bende sizlere yardımcı olabilirim sanırım. yaptığınız çalışmalardan benide haberdar ederseniz iyi olur ingilizce klavuzları kendimce ve arkadaşlar yardımıyla çevirebiliriz.
Değerli arkadaşlar ilginize teşekkürler. Limbo ya girişiminden dolayı tebrik eder ve bu konuda kendilerine nasıl yardım edebiliriz...
s1 in kullanma kılavuzunu buraya koymamamın sebebi ileride bunu kaldıraracağım. Maksay mail gidecek hemen indir.
walla arkadaşlar bir şekilde yardım etmek isteyen olursa ben sözümde duruyorum yapacağım.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
076930 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1204819 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0509606 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -
Yongnuo Yn 50mm F/1. 8 Iı + Canon Ef 50mm F/1. 8