sahinx
sahinx (üye)
Kastamonu / Amatör

Canon S 80

Arkadaşlar Canon s 80 dfm almak üzereyim yetkili satıcı bayisinden bugün sipariş verildi ve yaklaşık 3 gün sonra elimde olacak.S 80 hakkında görüş,öneri ve değerli fikirlerinizden yararlanmak istiyorum.Acaba kötümü yaptım...

Tarih: 7 Haziran 2006, 00:33 - İp: 85.***.**7.229
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

merhaba
ilk önce ne amaçla kullanmak için alıyosunuz onu öğrenmek isterim

Tarih: 7 Haziran 2006, 00:35 - İp: 85.***.**1.27
sahinx
sahinx (üye)
Kastamonu / Amatör

Çektiğim fotoları fotoğrafçıda yaptırmak yerine genellikle bilgisayarda albüm yaparak saklıyor ve buradan izliyorum.Video konusuna gelince bilgisayarda izlemek,arşiv oluşturmak.Videoları televizyondada izlemek isterim.

Tarih: 7 Haziran 2006, 00:39 - İp: 85.***.**7.229
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

İlk önce şunu söylemek isterim s 80 modelinin en büyük özelliği 28 mm geniş açı foto çekebilme.Bu özelliğiyle birlikte kompak oluşu ve 2.5 inç lcd ye sahip olması direk olarak diğer modellerden ayrılması demek.Genelde bu makineyi tercih eden kişiler dar alandan geniş açı yakalamak isteyen(örnek iç mimarlar)kişilerdir ama almışken 28 mm geniş açılı ve kompak bir cihaz olsun diyorsanız zaten üstü bi makine yok

Tarih: 7 Haziran 2006, 00:45 - İp: 85.***.**1.27
sahinx
sahinx (üye)
Kastamonu / Amatör

Geniş açı olayını anladım ve bu konuda sınıfının 1.simidir.Kompakt makinaların içinde bu özelliği bu seviyede olan başka makina yokmudur.Ayrıca bu olayın dışında video ve fotoğraf çekme gibi ilk mesajımda belirttiğim konulara tam anlamıyla cevap alamadım.

Tarih: 7 Haziran 2006, 01:13 - İp: 85.***.**7.229
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

şahin bey S80 modeli sizin istediklerinize emin olun fazlasıyla iyi cevap verebilecek bi model tabiki piyasada muadili ürünler var.Ama bunu kıyaslamak lazım gerçi yok denilecek kadar az sayılır.S80 modelini direk tv ye bağlantı yapabilirisiniz bu şekilde video veya foto izleyebilirsiniz zaten

Tarih: 7 Haziran 2006, 01:39 - İp: 85.***.**1.27
feridunb
feridunb (üye)
Ankara / Amatör

s 80 çok başarılı bir ürün..
geniş açısıyla.. kaliteli lcd siyle
manuel kullanabilirliğiyle üzerine yok (compact sınıfta)
sadece birazcık tombul o kadar

Tarih: 9 Haziran 2006, 21:31 - İp: 85.***.**2.218
  • 1