drsemih
drsemih (üye)
Edirne / Amatör

Canon Powershot S2 Is 5. 0 Megapixel

Canon PowerShot S2 IS, 5.0 Megapixel 12x Optical/4x Digital Zoom, Digital Camera

linki aşağıda
güzel bir makineye benziyor

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=381966&is=REG

Tarih: 29 Mayıs 2005, 12:49 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam..
bhphoto'da s2'nin fiyati 500 dolar.. herhangi bir fotograf makinesi alirken uluslararasi garanti ile satin alabilme imkanin da var; ki onlar mack'in 5 senelik garantisini de satiyorlar.. bu garanti ile birlikte alirsan sayet garanti kapsami sadece amerikada degil dunyanin bilmem kac tane ulkesinde gecerli hale geliyor.. mack'in sitesine girip yetkili servislerini ogreniyorsun, sana ne yapmani soyluyorlar.. bu arada turkiyede de gecerli midir degil midir unuttum.. fakat avrupanin bircok ulkesinde gecerli.. yani bir aksilik olursa en fazla avrupadaki yerlerine gondereceksin tamir icin..
evet biraz zahmetli, ama, 5 senelik de garantisi var; ustelik 50 dolara..
normalde canon 1 sene garanti veriyor.. mack garantisi ile 5 senelik garantin olacak.. zaten 1 sene bana bir yerde garip geliyor.. ingiltere'de (ben ingilteredeyim) saticilar en azindan 2 senelik garanti veriyorlar.. ama istersen bu garantiyi 3-5 seneye de uzatabiliyorsun.. neyse.. sonucta garanti iyidir.. ustelik bu fiyata..
bence bir dusun..
yapman gereken cok basit.. bhphoto'dan s2'yi bul, sepete ekle, ayrica 5 senelik de mack garantisi ekle (sayfanin genelde en altinda yer aliyor..).. checkout yap.. makinen 1-2 hafta icerisinde sende.. ustelik 5 sene garanti ile.. ve turkiyeden cok daha ucuza.........

Tarih: 11 Haziran 2005, 09:56 - İp: yok
saltan
saltan (üye)
Kocaeli / Amatör

HARİCİ FLAŞ YOKMU GERÇEKTEN S2 DE

Tarih: 11 Haziran 2005, 10:13 - İp: yok
saltan
saltan (üye)
Kocaeli / Amatör

ARKADAŞLAR FOCUS RİNG NE İŞE YARAR

Tarih: 11 Haziran 2005, 10:15 - İp: yok
upsmeh
upsmeh (üye)
Ankara / Meraklı

dadanagast
cvp için teşekkürler ya konuyla ilgisi yok ama ingiltereye nasıl gittin oraya gitmek çok zor diye biliyorum yoksa bende soluğu orada alayım.....

Tarih: 11 Haziran 2005, 23:37 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selam upsmeh..
valla ingiltere hic de hos bir ulke degil.. ilk birkac ay sasirtici hersey, fakat, ardindan turkiyenin ne de kiymetli oldugunu anliyorsun... buraya gelmek mi?.. bosver bence. hem nicin geleceksin ki? nesi var buranin? ne artisi?.. inan hayat cok zevksiz burada..
insallah ileride ben de turkiyeye donecegim.. ben buradayim cunku esim ingiliz.. ama yakinda esim turkiyede olacak, cunku ben turkum..

Tarih: 12 Haziran 2005, 19:34 - İp: yok