phnx
phnx (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Canon G9 Kulanan Varmi?

slm arkadaslar canon G9 almayi dusunuyorum canon G9 kulanan varsa aranizda yapim kalitesi ve foto kalitesi hakinda bilgi verirmisiniz

simdiden tsekkurler

Tarih: 1 Ağustos 2008, 04:06 - İp: 86.***.**6.85
herkul42
herkul42 (üye)
Konya / Amatör

canon g9 kullanıyorum. Çok memnunum tek deavantajı türkçe menü olmayışı, resim kalitesi, çok güzel, 2000 e yakın resim çektim kopakt makinalar için de daha iyisi olduğunu düşünmüyorum. Bataryası 450-500 resim çekmeye yetiyor. Amazon.com da ucuz. gittigidiyordan da alabilirsin yedek batarya alırsan rahat edersin.

Problem yaşamadım tavsiye ederim

Kolay gelsin

Tarih: 2 Ağustos 2008, 19:24 - İp: 88.***.**2.144
phnx
phnx (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Merhaba
cevap yazip da bilgilendirdigin icin cok saol
ic mekan ve macro cekimlerindeki performansini ogrenmek isterdim sizce yeterince ic mekan'da basarilimi?

bu arada canon'un wep sayfasina baktim gerci benim icin okadar da onemli degil yalniz menu'de turkce mevcut belki gozden kacmistir cunku baya bir dil secenegi var alfabatik sirayla giddigi icin en sonda olmasi lazim ben yinede link'i vereyim ordanda baka bilirsin

http://www.canon.co.uk/for_home/compare_products/LoadComparator.asp

#phnx' tarafından 03.08.2008 07:13:09 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Ağustos 2008, 07:11 - İp: 86.***.**6.85
lazza
lazza (üye)
İstanbul / Amatör

merhabalar
Ekim 2007 den itibaren kullanıyorum.Değişik ışık şartlarında gerçek reknleri yakalıyamıyorsun.sarı ve kırmızı renklere hakim bir makinadır.35 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum.Sonun G9 canonu kardeşime verdim.Tavsiyem yeni çıkan NİKON P80 gerçek renkleri veren 17mm geniş açılı bir makinadır.Satılık makina bölümünde Nikon p80 ihtiyacım dolayısıyla satmayı düşünüyorum.Sizi hiç bir zaman pişman etmeyen bir makina olacaktır.

Tarih: 4 Ağustos 2008, 01:55 - İp: 85.***.**3.222
memorotti
memorotti (üye)
İstanbul / Amatör

Canon G9 kullanıyorum. Çok şık tasarlanmış ve kullanışı çok basit bir makine. Türkçe menü yok denmiş ben amerikadan aldığım halde türkçe menü mevcut. Teknik açıdan profesyonel olmadığım için kesin bi yorum yapamıycam fakat çok çeşitli çekim imkanı sağlıyor. Ekranı çok geniş. Çözünürlüğü çok iyi. Video kalitesi oldukça tatmin edici. Makro çekimlerde yaptım. Bi amatör olarak çok memnumun. Tavsiye ederim.

Tarih: 13 Ekim 2008, 09:09 - İp: 81.***.**9.130
ocanic
ocanic (üye)
İstanbul / Meraklı

Fotoğraf kalitesini test etmek istersen galeride g9 ile çekilmiş fotoğraflara bakabilirsin..Makineyi inceleme fırsatım olmuştu ne yalan söyliyim pek zarif gelmedi kalas gibi makine

Tarih: 14 Ekim 2008, 13:51 - İp: 78.***.**6.243
zc
zc (üye)
İstanbul / Amatör

Benim bildiğim kadarıyla Canon'un Japonyada üretilen makinalarında Türkçe menü yok, Çin'de üretilenlerde ise türkçe menü mevcut. İki ayrı cevabın birinde türkçe menü var, diğerinde türkçe menü yok denmesinin sebebi bu olsa gerek.

Tarih: 14 Ekim 2008, 22:58 - İp: 85.***.**4.175
  • 1