Fotoğrafçılık Forumları
Canon-fujifilm-olympus-kyocera-mino
Vatana millete hayirli olsun, forma ilk yazimi yazmis bulunuyorum..
Simdi diyeceksiniz ki genemi ayni konu..evet malesef gene ayni konu..inanin 2 haftadir o site senin bu site benim dalaniyorum uygun bir makina almak icin..o kadar daldim ki isin icine geceleri 2-3 de yatar oldum..ama genede tam bi neticeye varamadim..
7-8 adet makina var su an aklimda..
1-Canon PowerShot S1 IS (benim Favorim)
2-Fujifilm FinePix S5100 Zoom
3-Olympus C-765 UZ
4-Panasonic DMC-FZ2
5-Panasonic DMC-FZ3
6-Minolta DiMAGE Z1
7-Konica Minolta DiMAGE Z20
8-Kyocera Finecam M400R
Elimde 500 YTL para var.en son limitim bu..makinayi amerikadan yani yurt disindan almak istiyorum..(bolesi daha uygun oalcak gibi geliyor fiyt acisndan)..ama ondada bazi suphelerim var..Yurt disindan buraya Posta ucreti yada kargo ucreti herneyse 100$ kadar tutuyor sanirim..bir kac sitede bu fyati gordum.
-8-12x arasi zoom,
-yuksek resim kalitesi,
-sinirsiz video cekimi(ilerde 1-2 gb lik bellek almayi dusunuyorum)
Birde pixel cok etki onemlimi makina seciminde?..yuksek pixel li makinalar daha mi kaliteli resimler cekiyor..
Aklim cok karsiti ..yardim ci olrusaniz sevinicem..
İlla bu makinlardan herhangi birisi olmasida sar degil tabiki..sizin deneyimlerinizden yararlanarak onereceginiz herhangi bir makinayada sıcak bakabilirm..ama dedigim gibi su an sadece 500 YTL harcayabilirm bu iş icin..
aşagida bir sitede bu urunlerin tamaminin karsilastirmasi var..link i buraya kopyaladim..yardimci olmasi acisindan..
Simdiden yardimci olacak yada olmayacak herkese Tesekkur ediyorum..
http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=panasonic_dmcfz2%2Cpanasonic_dmcfz3%2Coly_c765uz%2Ccanon_s1is%2Cfuji_finepixs5100z%2Cminolta_dimagez1%2Ckonicaminolta_dimagez20%2Ckyocera_m400r&show=all
birde eger makinayi yurt dısından getittirirsem yaklasik olarak kac para kargo ucreti oderim.. [>:D
saolasin haymana81..
bi bakayim su sitelere..
ama hala kafama takilan bisey var..simdi biz bu makinalari yurt dısından getitirecez..hangi ulkede gumruk problemi yasamam..
Almanyadan gelen makinlarda gumruk problemi olmuyormu?
Amerikadan gelenelrde oluyo diyorlar..ve gumruge takilincada fiyati nerdeyse Turkiye dekiyle ayni oluyomus..o mzna disardan almanin bir espirisi olmuyor degil..
acaba bu gumruk fiyatlari filan konsuunda bilgisi deneyimi olan varmi..yardimci olabilecek..
hangi ulkeden gelirse gelsin, gumruge takilabilir malcolm.. o yuzden kumar oynamaya gerek yok.. takilirsa gercekten de ayni fiyata gelecek turkiyeyle, yani degmeyecek.. hatta kotu olacak senin icin.. ben, sen bir arkadasinin araciligi ile alacaksin zannetmistim..
en iyisi turkiyeden alman..
turkiyede de, amerikadan mal getirip satan firmalar var.. hangileri olduklarini hatirlayamiyorum simdi..
iclerinden biri digitalmak.com mesela.. fiyatlari yine turkiyedekine gore cok ucuz.. amerika garantisi veriyorlarmis..
bir site daha vardi ama ismi aklima gelmiyor su anda..
arkadaslar hatirlatirlar..
hangi sitenin guvenli oldugunu ogrendikten sonra alo birinden..
..s1 de alma bak.. panasonic fz3 daha iyi.. soylemedi deme..
Valla okadarini bilemeyecem gümrükte takilirmi takilmazmi. Ama bence en saglami senin bir tanidiginin getirmesi (tabii böyle bir imkanin ve tanidigin varsa)... Zaten makina gümrükte takilirsa O zaman türkiyeden alacagin fiyati bile gecebilir bence... Neyse... Bu konuda bir bilgim olmadigi icin aydinlatamayacam seni...
Ama verdigim adreslerde Almancayla ilgili bir problem yasarsan cekinmeden sorabilirsin...
Hersey icin saolun..tam bi muallktayim..ruzgar nereye savrursa oraya dogru gidecm sanirim..hadi hayirlisi..
ama sanrim canon s1 is alacagim gibi..en uygun onun fiyatini buldum simdilik..oda Turkiye icinde zaten..Yurt dısından getirttirmek paya pahali oalcak eger gumruge takilrsa..bu riskide almak istemiyorum..
amerikada alamanyada filan tanidiklar var ama Turkiyeye gelecekelrini sanmiyorum
Herkese Tekrar tesekkurler ..
makinayi aldiktan sonra cekecegim muthisş!!!!!! resimleri yayinlarim.
.bakar bakar guleriz artik
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2130515 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
077230 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1205119 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0510506 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -