baudolino
baudolino (üye)
İstanbul / Amatör

Canon A610 Mu S2 Is Mi Alınır

AMERİKADAN ALMAK MI CAZİP BURADAKİ FİYATLARDAN MI ALMAK UYGUN ..FİYATLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN BİLGİ EDİNMEK İSTIYORUM ..

Tarih: 18 Aralık 2005, 01:36 - İp: yok
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

A610 570YTL, A620 685YTL, S2IS 950 YTL ortalama fiyatları bunlar.. bunlardan A610 ve A620'nin fiyatının yurt dışında çok da fazla farkedeceğini zannetmiyorum. bence 100 ytl fazla ver TÜRKİYEDEN al derim. garanti kapsamında arıza durumunda abd'ye göndermek zorunda kalıcaksın çünkü.

Tarih: 23 Aralık 2005, 17:51 - İp: 85.***.**5.172
avsarv
avsarv (üye)
İstanbul / Amatör

SEVGİLİ CAGLARERAL,
A 610 u bugün yeterince inceleme şansım oldu.Türkçe kullanma kılavuzu ,menüsünün Türkçeyide desteklemesi ve anlaşılır kolay olması benim gibi bir Amatörü bile bilgilendirmeye yetti.
Gerçekten ahkam kesmek istemiyorum ama Makina bir harika...Sana mailde sorduğum soruların cevaplarını zaten kendim buldum Yinede teşekkürler.Takıldığım konular olursa kişisel mailine yönlenirim. [>:D

Tarih: 23 Aralık 2005, 23:15 - İp: 85.***.**5.205
drongo
drongo (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Caglareral arkadaşım
Yanıtın için teşekkür ediyorum.
Ben genellikle başka bir forumda konuları takip ediyorum (forumun kullanışının rahat olması açısından), bura o kadar da sıklıkla girmiyorum. Bu gün girdiğimde Canon ile ilgili açılmış olan konuları okudum ve senin bir A610 aşığı olduğunu gördüm.
Yani bu makine bu kadar mı iyi?
Öncelikle şunu söyleyeyim, ben artik birkaç haftadır A610 almaya karar verdim. Mağazaya gittim, her 2 makineyi elime aldım ve hemen gönlümü A610-a kaptırdım. Tasarım olarak inanılmaz hoşuma gidiyor. Benim döner ekranlı cep telefonum, çalar saatim, hesap makinem var. Anlayacağın kadar, seviyorum böyle döner ekranlı cihazları. Sadece 2 problemim var, 1i Çin malı olması ki onu da senin ve başka arkadaşlarımın sayesinde atladım. Bir de A520 ile arada olan yaklaşık 120 YTL ki, burslu öğrenci plan biri ben bu parayı halen biriktiremedim. Umarım, yakın günlerde kavuşurum Canon-a.
Tavsiyeler için bir de teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı iletirim.

Tarih: 7 Ocak 2006, 03:01 - İp: 85.***.**0.104
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Seni en mutlu edicek makinaya umarım tez zamanda kavuşursun sevgili Kenan.
İyi bayramlar dilerim..

Tarih: 7 Ocak 2006, 14:28 - İp: 88.***.**6.114
drongo
drongo (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Söylediğin makineler ABD-de Türkiye’den hemen hemen 2 defa ucuz. Fakat bu konuda tecrüben yoksa nasıl getirteceksin? Gümrükte şu aralar çok sorun oluyor, fiyatı 200 Euro-dan fazla oldukta gümrükte bu ticari ithal kategorisine giriyormuş ki, sonunda harcayacağın ek paraya, zaman ve sinirlerine burada alsan daha iyi olur.

Tarih: 7 Ocak 2006, 17:18 - İp: 85.***.**6.114
baudolino
baudolino (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda canon s2 ıs aldım.turkçe klavuzu yurdışından aldığım için malesef yok.nereden bulabilirim bilginiz varmı.teşekürler verdiğniz bilgiler için

Tarih: 24 Ocak 2006, 12:55 - İp: 85.***.**8.111