Fotoğrafçılık Forumları
Canon A610 Kullanmak
ben bugun aldım makinayı tahmin ettiğimden cok güzel.ama kullanılması baya karışık şimdilik otomatik ve hazır modlarda fot cekiyorum.manuel ayarlar nasıl öğrenebilirim.kullanım kılavavuzunu okudum ama.pek yeterli olmadı.birde video cekerken sanki arkadan bir ses geliyo bu motor sesimi.hafıza kartı olarak herkes sandisk ultr2 1gb tavsiye ediyo bende ondan alıcam galiba ama video cekimi yaparken 1gb sadece 9dk kayıt oluyo.2gb kart alsan bile en fazla video dosyası boyutu 1gb miş yani en yüksek kalitede kesintisiz en fazla 9dk cekebiliyoruz bu hoşuma gitmedi.acaba ilerde makinaya yeni bir sürüm yüklendiğinde bu düzelirmi.herkese bol fotolu günler...
sevgili arkadaşım makinan hayırlı olsun.
ben video çekerken en küçük bir ses bile duymuyorum şimdi sen söyleyince şaşırdım.
bir diğer husus da video süresi. sitenin birisinde ben de 1 gb ile sınırlı olduğunu okumuştum ama bir kaç sitede de kart limiti kadar yazıyor. yani limit konusunda ben de çok emin değilim. zaten şu an için 4gb kart fiyatına satılan gayet güzel video kameralar mevcut. manuel ayarları kullanma kılavuzu gayet güzel şekilde anlatıyor aslında. orada bulamadığın veya eksik gördüğün bilgileri forumlarda aratarak fazlasıyla bulabilirsin.
#caglareral' tarafyndan 01.02.2006 23:00:48 tarihinde düzenlendi.
war3z az önce forumlarda rastladım. video çekerken duyulan ses için bir bakıver...
Birisi bunun bir bozukluk olduğunu söylemiş, ama yinede emin değilim. Sen bir bakıver...
http://forum.donanimhaber.com/m_4733986/mpage_2/key_/tm.htm
#cangulay' tarafyndan 02.02.2006 01:17:56 tarihinde düzenlendi.
evet, videoyu çekerken değil de izlerken bir uğultu var; acab bu böyle mi, yoksa bu bir arıza olabilir mi?
merhaba; o duyduğunuz sesi resimi çektikten sonrada yaşarsınız(kulağı yaklaştır) benim görüşüm o ses karta yazım sırasında gelen tiz tonda bir ses..
iyi de kartta mekanıik parça yok ki?
walla o sınırı ben kullanma kılavuzunda okudum yani max. video dosyası boyutu 1gb mış o zaman 2gb falan kart almaya gerek yok foto.raf icin cok fahat yeter zaten 1gb
o ses geliyo ama cidden konuşmalarda veya sesli bir yerde farkedilmiyo.sessiz bir yerde cekersen geliyo ses.şu manuel işi yani her foto için 2-3dk.onumu ayarlıcaz hazır modlar var ama.neyse yavaş yavaş alışıcaz heralde.aslına aldığıma pişman oldum ben video kamera alıcaktım sonradan 600 veren 700 verir 700 veren 800ytl derken çıktık durduk .cok pahalı oldu.yani bu fiyata kamera var ama en dandiği hem fotoğraf kalitesi güzel hem videosu bunu buldum aldım gerci buna hafıza kartı kılıf tripod falan derken aynı fiyata geldi ama neyse.hayırsılı olsun ,...
mrtksn arkadaşımızın dediği gibi sadece vidyo'yu izlerken çok tiz bir ses oluyor. onun dışında en ufak bir ses yok makinada. bu ses bütün kullanıcılarda olduğuna göre bir arızadan kaynaklanmıyordur. zaten siz yazana kadar ben bu sesi farketmemiştim bile. yani bu vidyo izleme esnasında makinadan gelen ses üzerinde durmayı gerektirecek bir rahatsızlık uyandırmıyor. bu ses mekanik bir ses de değil zaten..
Manuel ayarları sen kendi tecrübelerinle öğreneceksin. Gerçi hazır modları çoğu zaman çok başarılı sonuçlar veriyor. Video olayına gelince fotoğraf makinesiyle bu kadar..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
135325 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
-
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
082630 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1218619 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
-
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0548606 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -