realbala
realbala (üye)
İstanbul / Amatör

Canon A610 Aldım..

Arkadaşlar sonunda pazartesi günü A610 CANON aldım.Aras foto dan peşin 525 ytl ye aldım.Ayrıca Sandisk Ultra II 1 Gb Usb Plus hafıza kartınıda 110 ytl ye yine aras dan aldım. 4 tane GP pil 2600 16 ytl ye de doğubanktan aldım.Fiyatların iyi olduğunu düşünüyorum.Forumdaki arkadaşlara bilgilerinizi paylaştıkları için teşekkür ederim.Bana sorarsanız A610 alacak arkadaşlara aras fotoyu tavsiye ediyorum canon bayisi, erkayalar garantisi veriyor.fiyat gayet makul.

Tarih: 1 Şubat 2006, 14:21 - İp: yok
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Hayırlı olsun realbala..
Çok memnun kalacağının garantisini şimdiden veriyorum sana..
Ayrıca gerçekten çok iyi fiyata almışsın tüm takımı..
Senin çektiğin fotoğrafları da yakında galeride görürüz inşallah..

Tarih: 1 Şubat 2006, 15:23 - İp: 88.***.**2.165
cangulay
cangulay (üye)
Adana / Amatör

Arkadaşlar bende tam 20dk. önce aldım a610'umu caglareral ve nikonmania nın önerilerinden sonra. aksilik olmazsa cumartesi elimde olacak. Bu arada merak ettiğim bir şey var; SCUBA Diving ile aram çok iyidir, öğrendiğim kadarıyla A610 sualtı çekimlerinde de kullanılıyormuş. Test eden var mı, çekim kalitesi hakkında fikri olan varsa çok sevinirim? Eğer iyi sonuç veriyorsa sualtı çekimi için gereken aparatı da almayı düşünüyorum çünkü...

Tarih: 1 Şubat 2006, 18:29 - İp: 217.***.**4.79
war3z
war3z (üye)
Kayseri / Amatör

bende bugun aldım ama içim pek rahat değil yani makinayı kullanmak bay zor gibi gözüküyo yani kullanım kılavuzunu okudum ama yinede baya karışık daha önce kodakc310 kullanıyodum baya basitti.video cekimi cok güzel ama cok yer kaplıyo dvd formatına cevirince yarı yarıya iniyo görüntü kalitesi de bozulmuyo.daha sandisk ult2 1gb alıcam kılıf falan cok para tutucak ama bu makine için değer.inşlh en kısa zamanda manuel cekimde yaparım

Tarih: 1 Şubat 2006, 20:36 - İp: 62.***.**6.114
cangulay
cangulay (üye)
Adana / Amatör

Alırken koruyucu kılıfı yok mu diyorsun? Gitti yine paralar desene...

Tarih: 1 Şubat 2006, 20:39 - İp: 85.***.**1.6
war3z
war3z (üye)
Kayseri / Amatör

walla kutudan 16mb sd kar usb kablosu video kablosu falan çıktı başka hiç bir şey yok.bide 16mb hafıza kartı koymuşlar küfür etseler daha ii olurdu

Tarih: 1 Şubat 2006, 20:49 - İp: 62.***.**6.114
mrtksn
mrtksn (üye)
Ankara / Amatör

evet bir kılıf olsa iyi olurdu garçekten ama sanırım hiç bir yerde kılıfı pakete dahil etmemişler; bazı yabancı sitelerde 16mb yerine 32mb ile geldiğini gördüm ama yine de tamamen yetersiz; standart olarak makinayla birlikte kabuledilebilr boyutta ve hızda bir hafıza kartı + kılıf+şarj edilebilir pil+şarj cihazı almak gerekiyor.

Tarih: 1 Şubat 2006, 23:49 - İp: 144.***.**1.144
cangulay
cangulay (üye)
Adana / Amatör

Kabul edilebilir hızda hafıza kartı? Video kaydında mı sorun oluyor bu. Yani alacağımız hafıza kartının kapasite dışında, Ulta vs. gibi etiketlerinin olması bir artı sağlıyor mu?

Tarih: 2 Şubat 2006, 00:26 - İp: 85.***.**1.6
mrtksn
mrtksn (üye)
Ankara / Amatör

evet, hafıza kartı özellikle 640*480*30fps lik video çekimlerinde sonucu çok etkiliyor; mesela benim aldığım sıradan kingston SD Cartın hızı yetersiz kalıyor ve 640*480*30fps lik videolar akıcı değil. Keşke cimrilik etmeyip 20-30 ytl daha verip hem daha hızlı hem doğrudan usb ye takılabilen bir SDCard alsaydım diyorum şimdi.

Tarih: 2 Şubat 2006, 12:12 - İp: 144.***.**1.8
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Demek ki bu iş markadan markaya da değişebiliyormuş. benim kingston marka sd kartım kart dolana kadar sürekli çekime izin vermiyor. ama adı sanı duyulmamış aynı hızdaki flexy sd kartım kart dolana kadar hem de hiç takılma falan da olmadan video çekimine izin veriyor. dediğim gibi bu 2 kartın da hızları aynı üstelik kingston bu işin piri bir marka olmasına rağmen durum bu.

Tarih: 2 Şubat 2006, 12:34 - İp: 85.***.**6.114
  • 1