sevgibasol
sevgibasol (üye)
Ankara / Amatör

Canon A520 Aldım Alacaklara Duyrulu

ARKADAŞLAR ANKARADA CANON A 520 ALACAKLARA DUYRULUR...
ŞEHİT ADEM YAVUZ SOK 16/ A KIZLAYDA CANON A520 MAKİNA 325,00 YTL, 256 SD KART 40 YTL, ÇANTA 10 YTL VE ŞARJ CİHAZI 20 YTL İLE MAKİNAMA KAVUŞTUM ALACAKLARA DUYRULUR EN UYGUN FİYAT ANKARADA BURDA ARKADAŞLAR

Tarih: 20 Şubat 2006, 13:18 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Tripod foto ankarada satılan Canon ürünlerine servis hizmetimi veriyor muş

Tripodun biraz daha ilerisinde de Uğur foto var www.ugurfoto.com

Tarih: 3 Mart 2006, 16:01 - İp: 85.***.**2.241
by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

slm arkadaşlar salı günü a520yi aldım 3-4 gündür elimden bırakamıoyorum 512 mblık hafızayı doldurdum en yakın zamanda fotoğraflarımı sizlerle paylaşacağım genelde siyah beyaz ve sarartılmış(sepya) resimler çekiyorum.candan arkadaşımada bişey söylemek istiyorum.ilk makinen olacaksa ve amatörtsen bu makineyi şiddetle tavsiye ederim.Beğendiğim yanlarını sayayım:
1-Ele tam oturuo(benimkine öle)
2-menüsü çok düzenli herşeyi anında bulabilion
3-kalitesi çok ii ve çok net
4-kolay taşınıo cebe koy gez(ama ben kıyamıom kılıfında taşıom)
5-fiyatına oranla en iyi makinelerden biri
6-auto çekim,geniş manuel ayarları(manuel netlik ve manuel ışık ayarı bile var)
7-enstantane olayı çok hoşuma gitti yorganın altında ayaklarımı çektim zifiri karanlık tabi 15 sn enstantane ayarladım zoomla apaydınlık çıktı tabii grenleşmiş halde
ışık olmadığından bu çok normal flaş kullanmayı sevmiom kullansam net çıkardı bişey öğrendim arkadaşlar onu sizle paylaşıyım gn değerini ayarladığınız diyaframla böldüğünüzde flaşın etki uzaklığını buluyosunuz bence idealı konuyu 2-3 m'den çekmek nurlu çıkmasınlar demi
8-canan arkadaşımıza videoya o kadar önem verme bence çünkü 512 mblık hafızaya en ii kalitede 4-5 dk bişi sığıyo onun için canondan vazgeçme.hem video özelliklerini genişletince fotoğraf öz.lerinden kısıyolar buda benim istemediğim bişi videoya önem veriosan digital video kameralatr var hemde ucuz onlardan al kalitesizde olsa fotoda çekio onlar hem canan ismine yakışır bir marka al.en yakışan canon tek fark onda "o" sende "a" var(üff iğrancim)

Tarih: 3 Mart 2006, 16:10 - İp: 81.***.**3.250
by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaşlar o yazıyı okumak istemedinizse uzun geldiyse bunu okuyun a520yi alın canım (2.iğrençliğim kusura bakmayın) bugüm kendimi tutamıyorum.bugünü unutalım arkadaşlar

Tarih: 3 Mart 2006, 16:15 - İp: 81.***.**3.250
ugur photo
ugur photo (üye)
Ankara / Firma

sevgili arkadaşlar..!
ankara şehit adem yavuz sok. 16/A kızılay adresinde adı geçen firma, UĞUR FOTO LTD. dir.
Canon - Nikon - Olympus - Kingston gibi daha birçok markanın yetkili bayisiyiz..! Yukarıda sevgibasol un yazdığı fiyatlar doğrudur, ama yazdığı firma adı yanlıştır..!!! (A520: 325YTL - ama UĞUR FOTO).. daha detaylı bilgi ve diğer tüm modeller için internet sitemize bakabilirsiniz. tüm ürünlerin, yetkili türkiye mümessilleri ile bağlantılı garanti kapsamı yada garanti dışı servis ve parça hizmetlerini, bizim aracalığımızla sorunsuz ve masrafsız yapabilirsiniz.! yerimiz kroki olarak sitemizde var..! saygılarımla.
ugur kocaoglu-ugur foto ltd.
www.ugurfoto.com

#ugur photo' tarafyndan 03.03.2006 17:24:43 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Mart 2006, 17:22 - İp: 85.***.**6.166