cinego35
cinego35 (üye)
İzmir / Amatör

Canon A 400 mü Hp M 407 Mi??

Arkadaşlar canon A 400 veya Hp M 407 almayı düşünüyorum.Yeni başlayacağım.Başlamak için nasıl? Önerilerinizi bekliyorum.Başka ne gibi alternatifler sunabilirsiniz???

Tarih: 12 Ocak 2005, 20:37 - İp: yok
meraklı
meraklı (üye)
Karaman / Doğa Fotoğrafçısı

Kardeş burası anladığım kadarıyla burası Canon'cuların sitesi.Sana cevap verirler mi hiç? Yalnız ben sana söyleyeyim HP enaz bilgisayar ürünlerinde olduğu kadar dijital fotoğraf makinasında da başarıyı yakalamış.HP m407 nin hem çözünürlüğü yüksek hem video kaydı bellekle sınırlı.Yani sınırsız.Kesinlike HP tavsiye ederim.

Tarih: 13 Ocak 2005, 20:26 - İp: yok
fikretkurt
fikretkurt (üye)
Muğla / Amatör

sakın HP alma.1-makro çekimleri uzak.2-çekimlerde insan teni bazen kırmızı bazen pembe çıkıyor.3-el titremeleri çok belirgin.4-türkçe kılavuz diye dandik bişey veriyorlar.
ben HP R707 aldım ve sattım.şimdi pro1 veya camedia c8080 arıyorum.

Tarih: 13 Ocak 2005, 21:15 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

sevgili meraklı,
"Kardeş burası anladığım kadarıyla burası Canon'cuların sitesi.Sana cevap verirler mi hiç? Yalnız ben sana söyleyeyim HP enaz bilgisayar ürünlerinde olduğu kadar dijital fotoğraf makinasında da başarıyı yakalamış.HP m407 nin hem çözünürlüğü yüksek hem video kaydı bellekle sınırlı.Yani sınırsız.Kesinlike HP tavsiye ederim."

Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olunursa işte senin örneğinde olduğu gibi saçmalar insan!!
Sevgili cinego 35 lütfen www.sikayetvar.com sitesini incele ( ve diğerlerini de ! ve hp makineleri hakkında sen kendin fikir sahibi ol. Hatta yine bu sitede "forum arama " seçeneğine gir HP yaz ve arattır. sonuçlerı sen kendin oku.

Tarih: 13 Ocak 2005, 23:48 - İp: yok
meraklı
meraklı (üye)
Karaman / Doğa Fotoğrafçısı

sevgili cinego35!henüz karar verdinmi bilmiyorum,ama önce burkay'a bir çift sözüm var;insan bazı şeylere at gözlüğü ile bakınca başka açılardan bakanların söylediklerini anlayamaz bile.Ben de amerikanın yaptıklarını asla tasvip etmiyor ve devlet eliyle yaptılarını kınıyorum.Ancaaak!!!Amerikayı kınamak ve karşı çıkmak demek Amerikadaki üretilen herşeye karşı çıkmak demek değil benim gözümde ve olmamalı da.Sen sırf amerikan düşmanlığından HP'ye kötü dersen pek de objektif davranmış olamazsın.
Sana gelince cinego35!Ben canon A 400 ile HP M407 yi kullanarak karşılaştırdım.Kesinlikle 1)resim kalitesi olarak,2)Kullanım kolaylığı olarak,3)Optic zoomunun kalitesi olarak kesinlik HP M407 daha kaliteli.Ben canon kötü demiyorum.Ama A 400 den HP M407 daha kaliteli.Ama sen daha yüksek ücret ödeyerek örn,Canın A85 veya 95 alabilirsin ona birşey diyemem.Bu fiyata HP M 407 çok makul bir makina.Ayrıca paketin içinde gelen kurulum cd sinde çok ayrıntılı Türkçe kullanım klavuzu var(167 sayfa) Karar senin yaşnız objektif tarafsız davrananların lafına kulak ver. Sevgiler...

Tarih: 15 Ocak 2005, 19:05 - İp: yok
buba
buba (üye)
İstanbul / Amatör

kardeş bende burada canon a95 mi yoksa hp 945 mi demiştim herkez bana git canon al dedi ama ben hp'nin iyi bi marka olduğunu düşünüp hp 945 aldım herkes bana 945 berbat seni kazıklarlar dedi ama tam tersi ben şu anda makinamdan aşırı memnunum sen burda hp'ye laf eden o burakaya bakma eğer makinanı almadıysan git paşa paşa hp'ni al. burakay her forumda hp'yi kötülüyo sen ona bakma.

Tarih: 19 Ocak 2005, 19:02 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Buba ve meraklı,
hp bir amerikan markası olmakla beraber donanımı pentax ve taiwan üretimi sadece adı Hp (Kodak ta öyle). Sizler ben çok memnunum derken sadece subjektif algılarınızla karar veriyorsunuz oysa benim elimden binlerce makine geçiyor ve ben hemen tüm makineleri biliyorum. Bir kimseye Hp makineyi tavsiye etmekle o na düşmanlık etmiş olursunuz.

"lütfen www.sikayetvar.com sitesini incele ( ve diğerlerini de ! ve hp makineleri hakkında sen kendin fikir sahibi ol. Hatta yine bu sitede "forum arama " seçeneğine gir HP yaz ve arattır. sonuçlerı sen kendin oku."

Bu makinelerden bir çok insanın dili yandı.Kime ne gareziniz var?

Tarih: 19 Ocak 2005, 22:32 - İp: yok
semioli
semioli (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

Semioli reloaded

Hala HP kelimesimi geçiyor burada??Burkay dikkat ettiysen yeni nesil HP yandaşı.."ABD süper güç,onlar yaptıysa iyidir" mantığı güdülüyor olsa gerek..Oysa gerçeği biliyoruz..HP zede olaraktan bu arkadaşlarıma tek tavsiyem HP'den uzak durmaları..En az 40 kez yazdım,bir daha yazarım!Ben HP735'i 205+KDV'ye almıştım,3 hafta kullandım,arızalandı,2 yıllık garantisine güvenerek İstanbul'daki servise gönderdim..Onlar bana dediki içine su kaçmış,içindeki bilmem ne kısa devre yapmış(Yalan)!220 dolara tamir edip yollarız(ABD gerçeği)..Sizi tüketici derneğine şikayet ederim,bu kadar mantıksız fiyat istenirmi?Hem garantiye ne oldu?Ben içine su kaçırmadımki!Bu kadar fiyat istenirmi?CevapOLİTİKAMIZ BU!

İşte ABD ve ABD kökenli firmaların mantalitesi bu..Bir ikincisi insan yanıbaşındaki komşusuna yapılan zulmü gördüğü halde hala ABD'nin mallarına talep edermi?Neymiş yazdığım klavyede ABD'de üretiliyormuş!Arkadaşlar emperyalist ABD malı almaktansa onuru için ölmeyi göze alan Japon malı alırım dedim ve dijital fotoğraf makinası olarak Sony DSC W-12 aldım..800 milyona aldım..Pek memnun olmasamda fena değil..Ama önceki makinemden(HP 735) her açıdan üstün..

HP alma da ne alırsan al..Başkalarının bunlara para kaptırmasını istemiyorum..Canon'cu değilim ama anti HP'ciyim..Sebebi bana ve diğerlerine attığı kazık(Makinadan pahalı teknik servis ücreti)..

Bu forumda ne zaman HP alacam diyen olursa her zaman cevap vercem..Bu benim davam..

Tarih: 21 Ocak 2005, 22:34 - İp: yok
  • 1