ayar
ayar (üye)
İstanbul / Amatör

Bu Makina Ne Ayak

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 26 Kasım 2004, 20:21 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Kafamız şişince çenemiz düşüyor gibime geliyor Murat 856 . Canımız sıkıldı 856'yi 857'ye terfi ettirsek Ne dersin Dadanagast öğleden sonra çıkıyor piyasaya. Öğleden önce kendi kafasını şişiriyor, öğleden sonra buradakileri Öğleden önce Avrupada'da, öğleden sonra Türkiye'de . Öyle değil mi Dadanagast Ben ise akşama kadar hem kafa şişiriyor, hem de kafamı. öğle hariç. Öğleyin midemi

#suysal1' tarafından 30.11.2004 18:34:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Kasım 2004, 18:22 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

arkadaşlar koyu muhabbet var bende katılayım dedim ya . konuya bak yapılan muhabbete bak bende güleyim bari napalım eos300 ünde analog olduğunu bilmeyen varmı diye merak ederdim valla

Tarih: 30 Kasım 2004, 18:48 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sagol suysal..) basi cektigim konusunda kararsizim aslinda, sanirim murat benden daha iddiali bu konuda..

murat bizim gibi 2 tane degil cok var bence.. forumdaki mesajlarin genelde kimlerden geldigine bir bak..) her konuya uzanmisiz..

Tarih: 30 Kasım 2004, 18:49 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

aha tembeleryk de geldi 4 ettik.. artik kimse bizi durduramaz..

Tarih: 30 Kasım 2004, 18:51 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

arkadaşlar yapmayın ayıptır günahtır iftira atmak...aaaa ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım...
bence bu işin başı ayar arkadaşımız baksanıza bir konu açtı kavga çıktı... dadanagast sende az değilsin heee...

Tarih: 30 Kasım 2004, 22:15 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)

bu arada Suysal'ı unttum bak...

Tarih: 30 Kasım 2004, 22:17 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

iki derken ikinin içinde olduğumu düşünüyordum ağlamalıyım

Tarih: 1 Aralık 2004, 08:09 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

ya arkadaşlar bu içimizdekileri dökmek için bize acayip bi şekilde ayrı konu başlı lazım walla yoksa hepimiz atılacaz burdan olaya bak ya içimde acayip bi enerji var hala gülüyom
elim kaşınıyo bi 300 d mi gelecek biyerden hadi hayırlısı bakalım

Tarih: 1 Aralık 2004, 08:41 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

300 D seni bekliyor. Hayırlı olsun

Tarih: 1 Aralık 2004, 09:09 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)

bak te burdan gördüm d70 geiyoooooo...

Tarih: 1 Aralık 2004, 17:23 - İp: yok