kenanguven
kenanguven (üye)
Hatay / Firma

Benq - Dc-s40 Super Mp3lü

Dostlarim su makinayi buldum kullanan veya bilen var mi ozellikler super..4.0 mega piksel...Fm radyosu da var..
Sizce alinacak mi bir makina mi??Sadece hatira resimleri cekcem..MP3 calarli olmasi beni cezbetti bu arada.Gezide filan cok iyi..Birde bununla ilgili cekilmis resimleri nerden bulurum...

#kenanguven' tarafından 22.03.2005 21:32:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Mart 2005, 21:03 - İp: yok
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

2-3 işi bir arada yapan makineler bunlardan birini yada hepsini layıkiyle beceremezler. ayrıca daha kolay arızalanırlar. tecrübeyle sabittir.
-müzik dinlerken fotoğraf çekmek isterseniz (ben yaparım) ne olacak

#muratsen' tarafından 22.03.2005 21:17:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Mart 2005, 21:15 - İp: yok
kenanguven
kenanguven (üye)
Hatay / Firma

Ben mp3 kapatirim valla..Okadarida olsun..kullanan arkadaslar var mi acaba

Tarih: 22 Mart 2005, 21:30 - İp: yok
coory
coory (üye)
Bursa / Profesyonel Fotoğrafçı

selam kenan
s40 la hem mp3 player ,hem de f.mak. ihtiyacim oldugu bir zamanda tesadufen karsilastim ve hemen aldim 8-9 ay önce bimeks ten.ama 1 gün sonra hemen iade ettim. NEDEN?
-fotograf kalitesi gayet iyi (benq nun sitesinden örneklerini görebilirsin.aldigimda cektigim birkac fotg var,ben de gönderebilirim [email protected] a mesaj atarsan)
- makina estetik yönden de cok guzel,özellikle hatunlar tav olur sana AMAAAA
ses yonu cok zayif.ben bunu (en az)256mb lik bi kartla mp3 player olarak kullanmayi düsünüyordum.ama ses kalitesinin siradan bi mp3 playerla uzaktan yakindan alakasi yok.yaninda gelen kulakliklarin kalitesiz oldugunu dusunup bi SONY kulaklik takayim dersen orada da cuvalliyorsun.cünkü kulaklik girisi de standart degil(daha ince)bizim kullanigimiz kulaklik jack lari uymuyor.yani yaninda verilenlere talimsin. dosyalama sistemi,eq ayarlari filan da yok.yani dümdüz player..
bu arada bimeks teki arkadaslara zorluk cikartmadiklari icin tesekkürü borc bilirim

Tarih: 22 Mart 2005, 22:25 - İp: yok
buba
buba (üye)
İstanbul / Amatör

ben SD kart kullanan küçük bi ekranı olan boyutlarıda küçük olan bi mp3 player görmüştüm eğer çok mp3 dinlemek istiyosan ondan alabilirsin (bunun fiyatı uygundur) veya i-podlar var ama bunlar pahalıdır ve ya doğubanktan sony marka diskmaleri çok ucuza alabilirsin (kaçaktır garantisi yoktur) ben piyasaya ilk geldiğinde 470 milyondan başlayan bi diskmani daha teknosaya filan gelmeden 210 milyona almıştım.

Tarih: 22 Mart 2005, 22:36 - İp: yok
muratsen
muratsen (üye)
Kocaeli / Amatör

coory güzel açıklamış... ne demek istediğimizi umarım anlamışsındır kenan
-aynı tencerede iki yemek pişmez. pişsede yenmez!
-oldum olası hazetmem "all in one" cihazlardan

#muratsen' tarafından 22.03.2005 22:39:21 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Mart 2005, 22:37 - İp: yok
kenanguven
kenanguven (üye)
Hatay / Firma

Dostlar valla ne yapcami sasirdim..bana bir fikir verin iyi resim cken hangi dfm aliyim...400 milyon cikti gozumden

Tarih: 22 Mart 2005, 22:58 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili kenangüven ,
ben senin yerinde olsam bu işe ayırdığım paranın miktarını artırmak yerine azaltır ikinci el bir makine alırdım.Açık artırma sitelerini bir takip et aklına yatan bir model olursa buraya yaz beraber değerlendirelim.Yok eğer illede sıfır alacağım dersen www.kont.com.tr de samsung digimax uca 3 239 dolara düştü ve bu makine bu paraya bedava (1 saat 47 dakikaya kadar mpeg4 video kayıt yapabiliyor) Yalnız garanti konusunu iyice araştır.Ayrıca bulabilirsen toshiba pdr 3310 da kompakt ve kibar oluşu ile benim beğendiğim bir makine ...(umarım fiyatı ucuzlamıştır)

Tarih: 23 Mart 2005, 01:31 - İp: yok
  • 1