Fotoğrafçılık Forumları
Beklemeye Değermi
tam nikon 8800 almaya karar vermiştimki panasonic fz30 çıkıcak şimdide.sizce beklemeye değermi?birde fiyatının ne aralıkta olacagı konusunda fikri olan varmı?
Beklemeye deyip deymeyeceği, tamamen sizin kişisel kararınız ve kendi bileceğiniz iş. Soruyu şu şekilde sorup, beklemek konusundaki kararı tek başınıza vermeniz uygun olacaktır :
"Nikon 8800 ve Panasonic fz30 arasındaki farklar nelerdir?"
Almışken iyisini alayım diyorsanız bekleyin
fz30 un özelliklkeri sanrım foruma yazılmıştı.Gerçekten çok iyi.Bencede bekleyin.
murat bence sen de bekle fz30 cikana dek, belli mi olur belki dslr almaktan vazgecip aliverirsin.. harika bir seye benziyor fz30..
Valla fena fikir değil aslında.
Özellikleri gayet iyi görünüyor.Hadi gel sat 350d yi alalım fz30.
(ben kolay kolay dslr den vazgeçemeyeceğim galiba yaa boşa kürek çekiyorum yani bunları yazmakla )
paranin gozu korolsun murat; ben satmadan da alabilirim sanirim.. (bak allah soyletti valla, yoksa alacak miyim ne?..)
sen birak bu sevdalari da ne zaman aliyorsun onu soyle.. yaz bitecek sen hala daha hangi makine diye dusunuyorsun.. valla ben senin yerinde olsaydim, dslr'larla ugrasmaz canavar gibi 12x zoom'lu fz30'yu alip mutlu olurdum.. bir de lens masraflari acilacak onune.. hepsine hazirlikli misin bari?
al bir tane fz30, seneye falan da canon 40D alirsin.. ustelik dslr alsan bile bir compact makineye yine de ihtiyacin olacak.. her zaman cantayi sirtlanmak kolay olmuyor..
ben tatildeyken cantayi tasimak valla zor geldi gun boyu.. o kavurucu sicaklarda..
cunku asil amacin gezip tozmak; fotografdan ziyade.. makinenin uzerine 700 gramlik bir objektifi de takinca valla zor geliyor tasimak.. yanina bir de cantayi ekle tabii..
keske yanimda fz30 gibi bir makine olsaydi da gun boyu rahatlikla tasiyabilseydim.. hatta daha da compact diyecegim ama bir kere fz30'ye de gonlumuzu kaptirdik artik ne diyebilirim ki..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Nikon D90 Ve D7000 Fiyat Farkı Değermi
19 Mar. 2015, 14:54 ufuk_52
18331320 Mar. 2015, 18:16
ufuk_52 -
-
Canon 350d Link Bakabilirmisiniz Değermi
06 Mar. 2011, 03:32 snear
3164406 Mar. 2011, 23:16
gaijin