Fotoğrafçılık Forumları
Aydinlarfoto. Com Güvenilir Midir?
Daha önce Bascuda.com, ideefixe.com ve kitapyurdu.com gibi sitelerden alışveriş yaptım...O kadar çok alışveriş sitesi var ki... Önüne gelen birşey satıyor...Fakat forumlarda aydinlarfoto.com'un ismini arasıra gördüm...Alışveriş yapan arkadaşlar varsa bir bilgilendirsinler...Rahatlıkla güvenerek alışveriş yapabilir miyiz? Garanti durumları nasıl oluyor? Teşekkür ederim...
Sayın othomane
Ben bir yıldır aydınlar .com dan internet kanalı ile bir çok alışveriş yaptım. Şimdiye kadar bir eksiklik yaşamadım. Siparişlerim (objektif, filitre, fotoğraf kağıdı, Banyo kimyasalları gibi çeşitli) en kısa zamanda bana ulaştırıldı. Ben kahramanmaraşta ikamet etmekteyim. en geç ertesi gün malzemem bana teslim edildi. Bence güvenilir ve büyük firma.
ben tüm sitelere baktım en ucuzu o. bana sorarsan sürekli değişimi takip et ve acele etme. Bende nerdeyse 1 aydır kodak 7590 ı takip ediyorum. Bir ara 512 mb hafıza kartı hediye kampanyası vardı.Şimdi yok. Sırf bu makina için cardfinanstan kredi kartı cıkarttım. Ama kart çıktıktan sonra kampanya sona erdi. bu kartta en ucuzu 100 milyon. bekliyorum tekrar cıksın diye
Burkay Bey,
Ben de yakında foto makinası alacagım, hatta bir internet alışveriş sitesinde aldım ancak bir özelliğini gözümden kaçırdıgım icin iade ettim. Bahsettigim makina casio qv-r41.. özellikleri felan guzel bir makina, cekim kalitesi 2" ekranı, compact oluşa vs, fiyatı uygundu(350 ytl). Ancak ürün kargoda iken sesli video kaydı yapamadığını öğrendim, bu yuzden ben de iade ettim... Simdi arastirirken samsung markası dikkatimi cekti.. digimax 430 hoşuma gitti. Ancak siz devamlı v4 öneriyorsunuz. Arada ne fark var? Bildigim fark 430 un video çekiminin daha iyi oldugu, sizin önermenizin sebebi nedir.. Siz bu işin icindesiniz sonucta?
Bir sitede 128sd kart hediyeli modellerin fiyatlarını şöyle gördüm:
digimax 430 - > 350 ytl
v4 -> 436 ytl
Ne dersiniz?
Evet... Aydinlarfoto.com'un güvenilir olduğuna şahit oldum... Güvenle alışveriş yapabilirsiniz...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fotografturk. Com Şifreler Önemli!
08 Mar. 2010, 00:38 deck
3459207 Nis. 2021, 11:04
teknikeredirne -
Klasfoto. Com Müşteri Tecrübesi(olumsuz)
01 Tem. 2015, 18:28 mtdmrc1608
4446110 Oca. 2018, 03:46
april-_-day -
Www. Photoshopistiyorum. Com Kampanya !!
18 Eyl. 2017, 16:40 muharremtopal
0295618 Eyl. 2017, 16:41
muharremtopal -
-
Sahibinden. Com'da Yaşadığım Sorun
01 Tem. 2017, 11:50 khamsioglu
5436702 Tem. 2017, 17:26
mete007 -