atilla006
atilla006 (üye)
Ankara / Amatör

Arkadaşlar Acil Yardım Edin Lütfen

Dostlarım bir dijitaL fotoğraf makinesi almaya karar verdim.yalnız kafam çok karışık.Profesyonel değilim.Ve max 600 ytl'ye kadar çıkabilirim.alacağım makinenin makro çekimlerde ve gece çekimlerinde iyi bir performansı istiyorum.Şu 3 makine arasında kaldım
1)Canon a610
2)Limux TZ1
3)Fuji FinePix F650

Normal de Lumix TZ1 600ytl.nin üzerinde sanırım ancak teknosa.nın birinde açılmamış paketiyle 500ytl'ye vereceklerini söylediler.Herhangi bir sorun olur mu sizce?
Bu 3 makineden hangisini tavsiye edersiniz?Profesyonel ve bunları kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilirler mi?Makinemi Onların doğrultusunda alacağım için fikirleri çok önemli..

Tarih: 5 Nisan 2007, 21:57 - İp: 88.***.**7.195
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Kardeş ben bu akşam bir forum başlığı açtım. "MAKİNE ARAYANLAR BURAYA" diye..

Bak oraya ne güzel anlatmışım, sen hala niye arıyorsun? O bahsettiğim mju1000 modeli nin yanında envai hediyesi de var. 636 ytl..
taksitle 676 ytl..

Bu yukarıdaki makinelerden daha iyi..

Ama illa üçü arasından biri dersen, canon a610 derim.

Tarih: 5 Nisan 2007, 22:01 - İp: 88.***.**4.65
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

atilla selam canon a630 şu anda 505 ytl ye 1gb kart ve orj kılıf ile bütün bimekslerde satılmakta fiyatı çok iyi istersen bi düşün pişman olmassın çokta memnun kalırsın...

Tarih: 6 Nisan 2007, 13:03 - İp: 81.***.**9.120
jan ozan
jan ozan (üye)
İstanbul / Amatör

attilla can yoldaşım sende benim gibisin bende bu ara bonyus cardımı beklliyorum. gelir gelmez alıcam ama halaaaa ne alacaıma karar veremedim.. ama dönen kapaklılardan istemiyorum çok kaba beaaa fotoğraf kalitesi mutlaka güzeldir ama normal foto makinelerine benziyo şeklini sevmedim ben... tz 1 panasonic seminerinde en çok övdükleri modeldi bide 10 optik zoomu var şekli şemalide çok güzel walla ama noise mi ne diyolar ondan anlamam
2 hafta sonra fujinin f40fd modeli çıkacak süpper bişe benziyo bakalım ben onu bekleyebilirim seni bilmem... konuyu dağıtmıyım alıcaın makina ne olursa olsun teknolojiye yetişinilmez al gitsin anasını satayım

Tarih: 6 Nisan 2007, 13:39 - İp: 85.***.**0.88
blade_co
blade_co (üye)
İçel / Doğa Fotoğrafçısı

KARDEŞ HERKESİN DEDİNE INANMA BAK BENDEN SANA TAFSIYE 100 DE 100 HERKES DEMİŞTİRKİ CONAN AMA SEN LİMUX TZ1 MODELINI AL ÇOK IYI MAKINA BENIM ESKI MAKINADA ONDAN OK BAK AKLINI KULLAN...

Tarih: 6 Nisan 2007, 15:10 - İp: 88.***.**1.196
  • 1