gurks
gurks (üye)
İçel / Amatör

Amerikadan Nasıl Alışveriş Yapılıyo

arkadaşlar ben amerikadan nasıl alışveriş yapıldığını merak ediyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Tarih: 4 Şubat 2006, 20:25 - İp: yok
mcson
mcson (üye)
Ankara / Amatör

Tekrar merhabalr,

Lütfen yukarıda yazılanları tekrar dikkate alarak teknomanya.com un fiyatlarının cazipliğini bir daha düşünün derim.

Bazı kullanıcıların da yukarıda bahsettiği gibi kargo ve gümrük masrafları son derece yüklü gelmektedir. Yaptığımız yüzlerce alışverişin getirdiği tecrübeyle söyleyebiliriz ki gümrük olayı tamamen bir muamma dır ve zaman zaman ürünün size hiç ulaşmadığı ve gümrükte kaldığı da olmaktadır!!!

Tüm bu riskleri ve risklerden doğacak zararları teknomanya.com sizin adınıza üstlenir ve ürünleri kapınıza kadar ulaştırır.

Tekrar ifade etmek gerekirse; lütfen ürünlerin amerika fiyatlarını araştırın ve bunlara paketleme,gümrük,kargolama masraflarını da ekleyin. Bununla da bitmiyor; eğer yurt dışı sitelerde kredi kartınızı kullanacaksanız size getireceği riskleri ve dolar/ytl kurundaki değişimlerin yarattığı dezavantajları da göz önünde bulundurun. Tüm bu masrafları sizin adınıza yüklenen teknomanya.com ürünleri mümkün olan en düşük YTL fiyatları ile sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Saygılar,

Teknomanya
teknomanya.com

Tarih: 14 Şubat 2006, 11:49 - İp: 81.***.**9.35
okaytug
okaytug (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba

www.iyibey.com dan arayın Türkiyeye yollayan ların arasından arama yapın.Orada tüm gümrük nakliye v.s. sorularınıza yanıt var.Ayrıca güvenlik konusunda da tatmin edici cevaplar bulabildim.Ayırca sipariş ettim Minolta Dynax 3 aldım nakliye dahil 60$ a geldi tertemiz makine süper sonuçlar alıyorum.

Fiyatlar inanılmaz sakın Türkiyeden bayiilerden almayın boşuna

Şiddetle tavsiye olunur

Saygılar

Tarih: 22 Şubat 2006, 13:52 - İp: 85.***.**9.153