onderkoksal
onderkoksal (üye)
Ankara / Amatör

Amerikadan D70 Alanlar....

Amerikadan arkadaşıma d70 (AF-S DX 18-70mm Zoom-Nikkor f/3.5-4.5 lens ile birlikte) aldıracağım...kendisi getirecek... amerikadan d70 alanlar hangi şartlarda ve hangi fiyata, nereden aldıklarını belirtirlerse çok yardımcı olacaklar.

Tarih: 24 Kasım 2004, 20:20 - İp: yok
caraazul
caraazul (üye)
İstanbul / Amatör

selam, ben Aydınlar'dan aldım (cuma günü) iyi bir indirimle (tembih üzerine söylemiyorum) d70 + 18-70 mm lens+ 512 mb kingston + vanguard çanta + uv filtre .. Amerika'daki fiyata çok çok yakın (d70+lens) hem de yanında pdf formatında türkçe kull.kılavuzunun bulunduğu cd yle birlikte.. Selçuk Bey sağolsun.. birkaç gün içinde Manfrotto tripod ve cardreader alacağım aynı yerden..

Tarih: 28 Kasım 2004, 21:01 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

kaca aldin?

Tarih: 28 Kasım 2004, 21:05 - İp: yok
caraazul
caraazul (üye)
İstanbul / Amatör

gerçekten iyi bir fiyat
ayrıca ikinci el canon 10 d vardı ellerinde € 1265 ti sanırım
ve 20d'yi de ellerimde tuttum ,süper fakat çok ağır.. 300 d'nin gri olanı vardı , diğerlerinden sonra oyuncak gibi geldi görünüş olarak.. valla nikon d70 tavsiye ediyorum

Tarih: 28 Kasım 2004, 21:54 - İp: yok
caraazul
caraazul (üye)
İstanbul / Amatör

bu arada 10 d'nin çok temiz olduğunu belirtmeliyim, teslim alırken kontrolünü yapıyorlar tabi herhangibir arıza var mı diye, sahbi sanırım 5 ay kullanmış.. param olsaydı belki onu tercih ederdim ama sırf body o fiyat

Tarih: 28 Kasım 2004, 22:01 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

valla cok iyi yapmissin bence..

300D'yi elledikten sonra 20D: "tamam iste, bu agirlikta olmali" dedirtiyor insana.. aslinda ne de ilginctir; 300D ile D70 arasinda yalnizca 30 gram farklilik varmis, fakat bu kesinlikle cok daha fazlaymis gibi dusunuluyor.. 300D'nin plastikimsi hissini bir yere birakacak olsak tutus acisindan bana daha rahatmis gibi gelmisti D70'e gore.. ama D70'de kesinlikle pro makine hissi var... neyse ben de olsaydim D70'i secerdim 10D yerine.. yeni ve ayni fiyat olsaydi 10D belki ama..

hangi manfrotto tripod'u aliyorsun? neotec pro mu? biraz tuzluymus ama cok da iyiymis deniyordu..

Tarih: 28 Kasım 2004, 22:32 - İp: yok
caraazul
caraazul (üye)
İstanbul / Amatör

valla tripodda öyle fazla açılamam manfrotto 390 junior iyi gibi benim için, ağırlık olarak 1.9 kg , mağazada incelemem lazım.. fiyat olarak www.aydinlar.com 'da 159 mio + KDV gözüküyo ama ben yine indirim için uğraşırım tabi

Tarih: 28 Kasım 2004, 23:07 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

kullanim yeri cok onemli tripodda dusledigim kadariyla.. dagda tasta dersen en saglamindan almak gerekir, manfrotto neotec pro gibi.. buradaki fiyati 200 pound civarinda.. gercekten de cok pahali..

bu arada belki gormussundur bir yerde; giottos E.pod mini table pod da cok guzel bir tripoda benziyor.. birsuru degisik renkte olani var.. nikon F5'i bile tasiyabilmis yapilan bir deneyde, boyutunun cok ufak olmasina ragmen.. burada 10 pound civarinda.. bence olmazsa olmaz gibi birsey..

Tarih: 28 Kasım 2004, 23:16 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

ya hadi be kardeşim söyle şu d70 in fiyatını...

Tarih: 29 Kasım 2004, 17:56 - İp: yok
onderkoksal
onderkoksal (üye)
Ankara / Amatör

Yaw harbi bende fiyatı merak ettim... bi de sorum olcak... bu d70'in usb hızı ne kadar?... makinada usb 2.0 yazmasına rağman dpreview deki incelemede sadece 12 mbps hızında (1.1 e denk geliyo)verilmiş... başka bir sitede ise usb 2.0 full speed diye belirtilmiş... hangisi?

Tarih: 30 Kasım 2004, 18:39 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sanirim mini usb 2.0 port gibi birsey deniyordu o konuda.. asil usb 2.0 1.1 versiyonuna gore 40 kat daha hizli.. bu cok onemli bir ayrinti..

dpreview'de "USB connection labeled as USB 2 but only supports USB 1.1 transfer speeds" denmis.. ozelliklerinin verildigi sayfada da "USB 2.0 (only at 12 Mbps)" deniyor.. usb 2.0'in asil hizi 480mbps'dir.. yani gercekten de usb 2.0 ama usb 1.1 hizinda.. nikondur ne yapsa yeridir..

Tarih: 30 Kasım 2004, 18:58 - İp: yok