Fotoğrafçılık Forumları
Amazon. Com’dan Sipariş
Arkadaşlar, iki sorum olacak. Birincisi, Konica-Minolta Dimage Z3 ile Kodak DX6490 arasında kararsız kaldım. Hangisini tercih edeyim? 10x veya 12x optik zoom istiyorum. Başka önerilere de açığım. İkinci sonum, amazondan makine getirtebiliyor muyuz? Gümrük ve ulaşım ne kadar tutuyor? Lütfen bilgi verin arkadaşlar.
amazondan makine almaya kalkarsan gümrük vergileri ile kesin karşılaşacaksın.. ulaşımı da min 65-100 $ tutar..
Arkadaşım amazon dan makine getirtebiliyormusun bilmiyorum ama ben sana z3'ü 490 USD ye getirebilirim. bunun için bana ulaşman yeter... Başka marka ve modellerde olabilir..
490 dolara sıfır makine değil mi?
Evet Arkadasim Yanlis duymadin. Sadece 490 USD ve sifir. Bu fiyat bu seviyede pek durmayacak ona göre.
amazon turkiyeye dvd ve kitaptan başka birşey yollamıyor shipping i yok bilgin olsun.
yılmaz kardes nasıl getıreceksın bende makıne alıcam bana [email protected] dan ulasırmısn
Selam, Elektronik eşya gelmiyor.
http://www.garanti.com.tr/e_ticaret/duwi/index.html sayfasında giderek www.amazon.com'dan ve diğer bir çok mağazadan ürün getirtebilirsin. Tek dikkat etmen 200 dolar üstünde verginin daha yüksek olması eğer 200 dolar altında kalan bir ürün seçersen daha Türkiye'den daha ucuza almış olursun. Yinede gelmeyen ürün var özellikle büyük elektronik eşyalar, amerikadan çıkışı yasak ve Türkiye'ye girşi yasak ürünler gibi.. Zaten bunların hepsini gönderdiğim linkten tek tek okuyarak öğrenebilirsin. Türkiye'ye girişi yasak ürünlerden, vergi gümrük, taşıma, nasıl alışveriş yapacağına kadar herşeyi öğrenebilirsin... Ben şimdiye kadar nikon 4500 makinem için bu şekilde amazon.com'dan 28mm'likfiltre aldım yol dahil 4 adet nikon lens (set) ve bir adet kenko lens 130 ytl'ye mal oldu yol dahil.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canon 650d Hızlı Ve Güvenilir Sipariş?
20 Nis. 2013, 01:15 thegameyou
6283304 May. 2013, 14:38
ahmetylm -
-
Amazon'da En Çok Satılan Lensler.
23 Haz. 2012, 22:36 mehmet1977
1309124 Haz. 2012, 01:33
ozturert -