el_mustafi
el_mustafi (üye)
Aydın / Amatör

Abiler Yorumm İstiyorum Lütfen...

öncelikle bişi farkettimm bilmiom siz farkettinismii ama bayan üyelerimizin yorumlarıı baya bi fazlaa.ayrıı bi ilgi war yanii.bu ilgi ve bilgilerinisi erkek kullanıcılarımıza gösterirsenizz pek bi memnun olurus yanii

fazla uzatmadann soruma geleyimm...

dijital fotoğraf makinası almayı düşünüyorum.300 ile 350 ytl arasında bi makina düşünüyorum.öğrenciyim yani sonuçta fazlası beni aşar.

video çekimi de yapsın istiyoruum.en azından arada bi işimi görcek kadar.düşündüğüm paraya fazla mı oluyorum.

samsung s500 dikkatimi çekti.fiyatıda uygun.teknosada 309 milyon 12 taksit ve 1 gb hafıza kartı hediyeli.

bu arada verdiğim linkte makinanın özellikleri yazıo.
http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1151/show.html
sizce uygun mu.bi problem çıkarırmı.yada başka önerebileceğiniz bi ürün varmı.yardımcı olursanız çok sewinicem.yanlış yapmak istemiyorum.bilginize ihtiyacım war.şimdiden teşekkür ederim...

Tarih: 18 Eylül 2006, 19:14 - İp: 85.***.**6.18
tacitus
tacitus (üye)
İstanbul / Amatör

valla aslında o makina güzel ama teknosadan almak yerine ikinci el veya yurtdışılıp aynı fiyata dahi iyi bi makina almak daha akıllıca.fotoğrafçılığa ilgin olduğu için bu tip kompakt makinalar seni fazla tatmin etmeyecektir zannımca.

Tarih: 18 Eylül 2006, 19:39 - İp: 85.***.**0.220
el_mustafi
el_mustafi (üye)
Aydın / Amatör

şimdilik öle çok pahalı bi makina almak istemiorum.amatörlüğü bi atlatayım onda.bazı şeyleri kavrayayım.sonra daha iisini düşünürüm.verdiğim fiyat aralığında alabileceğim bi ürün varsa onu düşünürüs.

Tarih: 18 Eylül 2006, 19:42 - İp: 85.***.**6.18
erkeks_200
erkeks_200 (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

[]Üyeliği iptal edilmiştir.

Tarih: 18 Eylül 2006, 23:22 - İp: 85.***.**4.236
mstfckr61
mstfckr61 (üye)
Trabzon / Amatör

Ben senin yerinde olsam gittigidiyor.com dan ikinci el ya da yurtdışı girişli bi Canon A520 bakarım. Ofiyatlara bulabilirsin rahatlıkla. Bi de bu aralar Canon A530 399 YTL. Bilmem seni aşar mı? Selamlar...

Tarih: 19 Eylül 2006, 11:05 - İp: 81.***.**0.51
  • 1