Fotoğrafçılık Forumları
A620 İçin Bilgi
arkadaşlar merhaba canon A620 almaya karar werdim ama video çekimi için katalogunda 3+ yazmıs ben burda edındıgım bılgılerden kart hafızası kadar sürekli sesli video cektıgını ogrenmıstım ama bu 3+ olayı nedır teşekkür ederim
A610/A620 bendeki canon kataloğunda da 3dk olarak geçiyor.Elinde sd hafıza kartı varsa,A620 satan bir yerde video yu dene bakalım.Sonucuda burada bizimle paylaşırsan, satın almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.
A610/A620 bendeki canon kataloğunda da 3dk olarak geçiyor.Elinde sd hafıza kartı varsa,A620 satan bir yerde video yu dene bakalım.Sonucuda burada bizimle paylaşırsan, satın almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.
A610 sahibiyim. 1 GB'a kadar hafıza kartı kapasitesi kadar video çekmek mümkün.
Bendeki a610/a620 kataloğunda 4 ayrı çekim modu için süreler belirtilmiş. Sadece ''kompakt'' ve ''yüksek çekim hızı'' modlarında süreli. ''Standart'' ve ''renklerim'' modunda hafıza kartı kadar çekim yapılabiliyor.
Arkadaşlar burada bir yanlışı düzeltmek istiyorum. konusu hemen her açıldığında a610 ve a620 için video kaydının 1gb ile sınırlı olduğu zikrediliyor ama bu böyle değil. hızlı video çekimi modunda da(saniyede 60 kare) 1 dakika ile sınırlı olduğu doğru değil. bu sınırlamalar tek 1 dosya için geçerli. yani 4gb bir kartın varsa 1 gb dolduğu anda tekrar kayıt tuşuna basıp 2. dosya halinde o karta video çekmeye devam ediyor. ya da hızlı video çekim modundayken 1 dakikalık sınır dolduğunda tekrar kayıt tuşuna basarak aynı karta video çekmeye kaldığnız yerden devam edebiliyorsunuz. yani işin aslı a610 ve a620 sınırsız sesli video çekimine sahip. 1gb'a kadar geçen süre 8,5 dakika. hem bu tek dosya için 8.5 dakika sınırı olmasa bile kimsenin hiç ara vermeden 8,5 dakikalık çekim yapacağını zannetmiyorum..
Bu işin içinden olanlar bilir a95'in A610'dan tek farkı 4x yerine 3x optik zoom olmasıdır.Bu makinelerin şekilleri bile aynıdır. Bu tamamen canonun sadece ismini değiştirip yeni ürün çıkarma stratejisidir."CANON A610" almak istiyen varsa bu makineyi kaçırmasın derim!!!. Bu sitede yaklaşık 3 ay dolaştıktan sonra karar verip aldığım bir dijital A95.
Makine 3 aylıktır. Değiştirilme sebebi DSLR alma isteği. Makina çok temizdir. Hatta şunu da eklemek isterim, lensi ve lcd si özel lens temizleme kalemleri haricinde hiçbir aparatla silinmemiştir. Yine bilenler bilir kamera lensini selpak veya benzeri şeylerle silmek lenste gözle görülemeyecek ve tamiri mümkün olmayan çizik oluşumuna sebeb olur. Bu da resim kalitesine önemli ölçüde etki eder.
Sonuç olarak 3x optik zoomlu A610 almak isteyenlerin bu çok iyi kullanılmış A95İ kaçırmamalarını öneririm!!!
(dijitalin kutusu ve her türlü aparatı içindedir)
irtibat geçmek isteyenler:
cep:05353361863
email:[email protected]
(makinenin bu fiyata satılabilmesinin sebebi türkiyedeki uçuk fiyatlarla değil ABD den cazip fiyatlarla alınmış olmasıdır)
merhaba çağlar. şimdi böyle yazdın iyice kafam karıştı 1 gb kart maximum 8.5 dakika video mu alıyor yani toplamda diorm. yoksa 8.5 dk da bir tekrar kayıt tuşuna mı basmak gerekiyor yani karta toplamda mesela örnek veriyorum 40 dk sığabiliyor mu en iyi kalitede. teşekkürler
Kartının kapasitesine göre istediğin uzunlukta vidyo kaydı yapabilirsin. 4 gb sd karta yaklaşık 35 dk en iyi kalitede kayıt yapabilirsin. Hiç durmadan vidyo kaydı yaparak (1GB)8.5 dakikaya ulaştığında vidyo kaydı duruyor. tekrar kayıt tuşuna bastığında yeni bir dosya ismi altında vidyo kaydı devam ediyor. 1gb sınırından kasıt da bu zaten. zaten bu 1gb tek dosya sınırı olmasaydı bile kimsenin 8.5 dakika boyunca hiç ara vermeden çekimi sürdüreceğini zannetmiyorum. yani her halikarda yeni dosyalar açılıp kapanacak..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
019513 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme
12 Eki. 2024, 01:02 prodersler
016212 Eki. 2024, 01:03
prodersler -
-