ayar
ayar (üye)
İstanbul / Amatör

9000 Euro Luk Makina

http://www.erkayalar.com/products/proddetail.aspx?ID=1

beyler ne buyaw 15 milyar lık makina yaw deli olacam 500-1000 dolarlık makinalardan ne fazla sıvar anlamadım.
ayrıca cmos sensör kullanır bu makina olacak arkadaş napar nasıl çeker çektiğim foto ları kaca satarsın yawwwwwww.
biri beni lütfen aydınlatsın sinirlendim şimdi
eywallah.........

Tarih: 28 Kasım 2004, 00:46 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

peki bu d70 iso değerini neyle dengeliyo minimum 16 diyaframla felanmı ? resimler çok parlak çıkmıyomu 200 isoda ben bi foto çeksem hertaraf nois doluyo
ayrıca tele çekimlerde bilirsiniz stabilite lazım ayna yukarı kalkarken sensörü titreştiriyomuş d70 de. fakat 300d makine ayna kalktıktan artık kaç sadiseyse ondan sonra çekip titreşimi ortadan kaldırıyomuş öyle söyleniyo buda önemli bi etken arkadaşlara ya

Tarih: 1 Aralık 2004, 08:32 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

abi makine budur bence 9000 eurolar bizi aşar alcan bi tane deymeyin keyfinize

resim çıkmıyomuş pardon şimdsi çıkıyo herhalde

#tembeleryk' tarafından 02.12.2004 13:17:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 1 Aralık 2004, 16:47 - İp: yok
kobra
kobra (üye)
Sakarya / Meraklı

aynanın çekinden önce kalkma özelliği 300D de de yok ayrıca elindeki makinenin ne olduğunu bilmiyorum ama şayet kompakt sınıf bir makineyse sendeki makinede 200 iso da oluşan noise D70 te 1600 iso da bile olmaz DSLR lerin en büyük avantajlarından biri odur

Tarih: 1 Aralık 2004, 17:02 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

ewet ya elimdeki makine kompakt aslında tabiki onla krarşılaştırmıyorum ama insan çekiniyo işte. ya forumda bi yerde okudum ama hatırlamıyorum 300d nin yazılımını biri kırmış o günden beri 300d lerdede varmış bi araştırmak lazım esasında forumdaki yazıyı bulabilirsem gösteririm kimin yazdığınıda hatırlamıyorum ki.

Tarih: 1 Aralık 2004, 17:08 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

"sen 1ds ye bakmışsın bekle birde 1ds mark II nin fiyatını açıklasalarda gör"

1ds mark II geldi ve Ids mark I'nin fiyati geriledi haliyle.. yani 9000 euro mark II'nun fiyatidir..

sanki 9000 euro cok az da saygin sende..

............

300D'nin kirilmis olan yazilimini bir rus yapmis, juggler oyle demisti.. bircok ozellik ekleniyormus 300D'ye..

isin komik kisimi madem kirilinca o kadar ozellik bakimindan artiyor bu makineler, neden acaba canon amca basta kirip hepsini "bak bizdeki makinelerde yok yok.." demiyor..

............

bence nikon d70'de 100 iso'yu tutturamadi.. baslangic rakami olarak 100 iso da diyebilirdi degil mi ama.. iso yuksek heyeti izin vermedi buyuk ihtimalle.. veya acaba "d100'de 100'den basliyor, bu makineyi zaten cok iyi ozelliklere sahip yaptik, gelin d70'in isosunu 200'den baslatalim.." mi dediler?.......

valla bana ne.. ben 20D'mi alayim.. d70 ile d100'un arasina da girmeye hic gerek yok simdi..

Tarih: 1 Aralık 2004, 22:39 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

dadanagast sen şimdi akşama kadar gelmezsin ama ben yinede yaziim
walla türkçede yeni icat edilmediki menüleri şimdi türkçe yapıyolar

Tarih: 2 Aralık 2004, 08:53 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

yettim..

turkcemize kurban olsunlar valla.. makinelerin degerleri artacak boylelikle..

Tarih: 2 Aralık 2004, 17:36 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

dadanagast mesaj servisine baksana bi yaw ....sinirlendim bak şimdi

Tarih: 2 Aralık 2004, 17:50 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

danagast hoş gelmişsin gözlerimiz yollarda kaldı valla bende tam şimdi damlar diyordum

Tarih: 2 Aralık 2004, 17:56 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

ne bu ya?rüzgar gibi gelip geçti ya bu....

Tarih: 2 Aralık 2004, 18:06 - İp: yok