oky
oky (üye)
İstanbul / Meraklı

700 Milyona Kadar Bir Makine?

öncelikle şunu söyleyeyim. yıllardan beri fotoğraf hep aklımın bir kenarındaydı. ha, bugüne kadar ne bir deneyimim oldu ne de araştırdım inceledim ancak artık başlamak gerek diye düşünüyorum. birkaç gündür fotoğraf sitelerini geziyorum ve aklım karmakarışık. dijital bir makine almak istiyorum. bana tavsiyeleriniz nelerdir. yeni başlıyorum dediğim gibi fakat hani biraz elim alışınca makineyi değiştiririm gibi bi düşüncem yok (daha doğrusu imkanım yok). buna göre bana hangi makineleri önerirsiniz?

Tarih: 4 Eylül 2004, 03:24 - İp: yok
royf1
royf1 (üye)
İstanbul / Meraklı

teknosa bimeks gibi mağazlar erkayaların sitesinde yazan fiyata satıyorlar yani çok pahalı. Ben Sirkeci'den a80 aldım 700 milyona. bimeksten alsaydım 870 civarı bi para verecektim. Bi de orjinal kılıf aldım o da 18 milyoın.

Tarih: 8 Eylül 2004, 16:45 - İp: yok
vikont
vikont (üye)
Ankara / Amatör

oky öncelikle forum aramadan bir forumları incele..senin için çok değerli bilgilere ulaşacağına emin olabilirsin..ben yaptım ordan biliyorum..bak bir ara görüceksin.. aradığın herşeyi burada bulabilirsin..

Tarih: 9 Eylül 2004, 00:46 - İp: yok
vikont
vikont (üye)
Ankara / Amatör

oky 1 ay beklersen ve paranana 100 milyondaha eklersen..sana canavar bir makine önereyim.. fuji finepix E550 www.fujifilm.com.tr sayfasına git incele..işte o gürdügün makineden bir tane benim mutlaka olcak..yoksa uyuyamam arkadaş..

Tarih: 10 Eylül 2004, 00:36 - İp: yok
exif22
exif22 (üye)
İstanbul / Amatör

Oky , ekonomik imkan müsaitse A-75 yerine A-80 alabilirsin ,
fakat hangisini alırsan al , istanbula geldiğinde aşağıdakileri de
almayı unutma ,
1- Loewepro veya Tamrac çanta ,
2- 128MB veya 256MB CF kart ,
3- GP şarj aleti (şarj süresini sen tercih et) ve 4 veya 8 adet 2100 veya 2300 mAh NiMH kalem pil..

Şimdiden hayırlı olsun ..

Tarih: 10 Eylül 2004, 01:00 - İp: yok