Fotoğrafçılık Forumları
Vallahide Bıktım Billahide Bıktım..
Arkadaşlar bu forumdaki ilk mesajım bu. İlk olarak merhaba demek istiyorum.
Tam 5 aydır 400-500 arası dijital fotoğraf makinesi arıyorum. Sabahlara kadar internette araştırıyorum.Ama her tık kafamda yeni bir soru işareti oluşturuyor.
Gözünüzü seviyim bi yardım edin. Yorum yapmasanızda olur. Marka ve model söleyin yeter. Bildiğiniz gibi diil çok yoruldum...
çok amatör olsun istemiyorum. Orta seviyeye yakın olsun istiyorum. Özellikle aradığım özellikler yok diyebilirim. Ama sd kartlı olsa iyi olur.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
bu forum sana yeter de artar
canon A610 derim tek geçerim
Fujinin a serisi herhangi bir makinesini al...
ricoh caplio Gx, canon a510/520/610
sorular bitmeyecek; git bir mağazaya, al finalist makinaları eline şöyle bir kurcala, sonra zaten aradan bi tanesin beğenirsin
#mrtksn' tarafyndan 12.02.2006 20:56:04 tarihinde düzenlendi.
canon olsun farketmez o fiyata çok güzel canon makinalar var
kardeşim bak önceden belo mu vardı minton mu vardı şimdi elli tane firma çıkmış dijitalya ondan canon derim veya nikon şaşma abi pixseli göz önünde bulundırma derim mesela canonun 3 mega pixseli bile diğerlerinin 5 mega pixseline eşit örneğin premier in,mintonun ,fujinin ,bekonun,minoltanın aryık karar senin
geçen sene müşterime fuji a 340 dijital makine sattım. Sonuçları fevkalade idi tavsiye ederim.SELAMLAR
canon derim başka bişey demem
Canon A510-520-610-620
artik hangisi butceye uygunsa.
zamanında ben de çok aradım canon a510 aldım...kendi sınıfında kıyaslarsak en uygun ve iyi makineler sanırım bu canon a510/520/610 serisi...makinemden memnunum sadece bi kere forumda da belirtmiştim gece uzak nesneleri iyi çekemiyorum...ki zaten profesyonel makineden bahsetmiyoruz..
kısacası bunlardan birini al bence de derim
canon a95
canon a610
canon a620
Ama fiyat performans olarak bence en iyisi a610
Gözlerini kapat, a610'u al ve sende aramıza katıl [>:D
- 1
- 2