Fotoğrafçılık Forumları
Ricoh Caplio Rx - Firmware Update
iki aydır kullandığım makimanin firmwaresini update edeyim dedim, yapti sonunda bir sekil cikti acikcasi tam olarak ne olduguna bakamadan complate yi tıkladım. makinayi tekrar actım, çalışıyor ama bir değişiklik yok. acaba updateyi yaptı mi, su andaki firmware versyonunu nereden görebilirim?
zavallı Ricoh Caplio Rx
Niye ki sayın burkay firmware upgrade yapmak kötü birşey mi ?
selamlar
Ben de tam olarak anlamadim acikcasi o cevabi, acaba sorumla ilgili fikri - bilgisi olan birileri var mi?
Tesekkurler.
#veli1234' tarafından 18.06.2005 21:09:06 tarihinde düzenlendi.
öncelikle burkay bey samsungların update varmı??
zavallı samsung ???
veli arkadasım update i makinaya yukledikten sonra programı kurman gerekiyor.
bunu soyle yapacaksın. update yaparken bilgisayarında kameranın resmi ve 3 tusu gösteren şekli tekrar incele.
bu 3 tusa birlikte bas ve basılı tut (unutma 3 tusa aynı anda basmalısın). lcd ekrana yeni update programını yukleyelimmi gibi bir soru cıkacak. onayladığında yaklaşık 2 dakika gibi bir surede yukleme gercekleşecek.
öncelikle burkay bey samsungların update varmı??
zavallı samsung ???
veli arkadasım update i makinaya yukledikten sonra programı kurman gerekiyor.
bunu soyle yapacaksın. update yaparken bilgisayarında kameranın resmi ve 3 tusu gösteren şekli tekrar incele.
bu 3 tusa birlikte bas ve basılı tut (unutma 3 tusa aynı anda basmalısın). lcd ekrana yeni update programını yukleyelimmi gibi bir soru cıkacak. onayladığında yaklaşık 2 dakika gibi bir surede yukleme gercekleşecek.
bu arada update makinaya yukledikten sonra makinayı usb den cıkar. ve izleme moduna alarak 3 tusa basılı tut. bunlarda önemliydi atlamışız
bu cihazı menüsünü türkçe yapan bir firmware yok mu arkadaşlar...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Snaplab Up-cr20l Ve Dnp Ds Rx1 Hakkında
10 Oca. 2020, 00:36 denizkral34
0175010 Oca. 2020, 00:36
denizkral34 -
-
Neden Sony Rx0 Almaya Karar Verdim?
06 Nis. 2018, 21:03 omaryayla
0373106 Nis. 2018, 21:04
omaryayla -
Ricoh Super Shot 2. 4 - Bilgisi Olan Var mı ?
12 Tem. 2017, 21:58 bxkiye
0329012 Tem. 2017, 21:58
bxkiye -