Fotoğrafçılık Forumları
Ricoh Capilo Rx Yeni Aldım Yardım!!
arkadaşlar yeni makinam geldi eğer sizdede varsa yardım ederseniz çok sevinirim.bu konuda fazla bilgim yok ....
dostum pclabs.gen.tr adresinde ricoh rx ayrıntılı olarak anlatılıyor.bu makine hakkındaki görüş ve önerilerine ihtiyacım var çünkü ben de bu makineyi düşünüyorum.
BOL FOTOĞRAFLI GÜNLER....
arkadaşım şöyle söyleyeyim 2 gündür kullanıyorum çoooookkk güzel bir makina yani bilmiyorum yeni bu dijital olayına giriyosan hayran kalırsın gerçekten çoookk iyi bi makina al derim çok memnunum ben baya bi araştırdım en son kodak alıyodum cx 7330 u ama iyi ki bunu almışım
bu makineyi kullanan arkadaşlara bi kaç soru sormak istiyorum bende almacağımda lütfen yardım..
bu makinenin gece çekimi var mı.geceyi gündüz gibi gösteriyor mu?
tam manuel ayarlara mı sahip?
bu özelliklere ragmen neden ucuz makine acaba?
teşekkür ederim
Not rica etsem mail adresimi versem bana bu makineden çekilmiş gece-gündüz,makro çekimleriden bikaç tane göndermeniz mümkün mü?
teşekkürler
#huysuzadam' tarafından 05.06.2005 19:46:23 tarihinde düzenlendi.
merhaba arkadaşım
bence bu makinayı almak istiyorsan kesin al öneririm fiyata göre mükemmel bir performansa sahip incelediysen zaten makinayı gerçekten öyle bende kullandıkça anladım süper bu arada mail adresim [email protected] istersen burdan bana ulaşabilirsin sana çekilmiş foto gönderirim. bende çok araştırdım ve bu makinayı aldım ama çok memnun kaldım. gece çekimi baya iyi ben sana atabilirim kardeşimi zifiri karanlık bir odada çektim gündüz çekiminden daha iyi çıktı manuelş ayarlarıda var.
arkadasım cok iyi bır makıne almıssın .bende ricoh caplio rr 10 var .sunu iddia edebılırım bu makıne canon ve sony ile cok rahat boy olcusebilir.inanılmaz cekım yapıyor.makro cekımlerıne ınanamazsın.gece flas kullanmana bıle gerek yok bı dene ıstersen..
aa bırde unutmadan lensinin ne kadar kalıte oldugunu bı arastırın ricoh lens konusunda dunyanın onde gelen fırmalarından bırı
selam volkangam..
"Ricoh Capilo Rx Yeni Aldım Yardım!!
arkadaşlar yeni makinam geldi eğer sizdede varsa yardım ederseniz çok sevinirim.bu konuda fazla bilgim yok"
hangi konuda yardim istedigini de yazarsan sayet yardimci olacak bulmak kolaylasir.. cunku gordugum kadariyla yardim eden digerleri degil sensin.. aklim karisti benim..
arkadaşım dediğim gibi mail adresim [email protected] devamlı online durumdayım gerekli bilgiyi aktarabilirim
Çok güldüm yaa. Dadanagast, Volkangama "Yardım istemişsin ama , herkes sana sormaya başlamış sen diğerlerine yardım eder hale gelmişsin." anlamında birşey söyleyip " Hangi konuda yardım istediğini açıkça yazarsan birileri yardım eder" demiş. Ama bunu derken başa Volkangamın orijinal sorusunu kesip yapıştırmış. Volkangam, artık o kadar herkese yardım eder hale gelmiş ki sonunda kendisi bir soru sorduğunu unutup kendi sorusunu da Dadanagast soruyor zannederek ona da yardımcı olmak için mail adresini vermiş.
hatta volkangam durmadan online bu konuda..
..
volkangam ihtiyac duyarsam sayet e-mail adresinden sana ulasirim; yardimlarin icin sagol simdiden..
umarim yanlis anlamazsin beni.. kriz tuttu, sacmaliyorum iste..
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Sony Snaplab Up-cr20l Ve Dnp Ds Rx1 Hakkında
10 Oca. 2020, 00:36 denizkral34
0172010 Oca. 2020, 00:36
denizkral34 -
-
Neden Sony Rx0 Almaya Karar Verdim?
06 Nis. 2018, 21:03 omaryayla
0370206 Nis. 2018, 21:04
omaryayla -
Ricoh Super Shot 2. 4 - Bilgisi Olan Var mı ?
12 Tem. 2017, 21:58 bxkiye
0326312 Tem. 2017, 21:58
bxkiye -