Fotoğrafçılık Forumları
Nikon D70 Bozuldu
d70 makineyi 1ay önce aldım çok dikkat ediyorum birde bire makinenin flaşı elle kapatılıyorya artık kapanmıyor sürekli açık kalıyor garnti kapsamında ama ben yinede neden bozulduğunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim Kullanıcı Hatasımı Yoksa Makineden Kaynaklanıyor.Birde En Güzel Resimleri Otomatik Ayarın Dışında Nasıl Çekebilirim İlginize şimdiden teşekkür Ederim
#enesemre' tarafından 21.01.2005 14:27:24 tarihinde düzenlendi.
Sevgili enesemre,
Bu konuda en iyi yardım alabileceğin adresler :www.tele-optik.com ve www.ozgurfototeknik.com
Kullanıcı Hatasımı Yoksa Makineden Kaynaklanıyor.Birde En Güzel Resimleri Otomatik Ayarın Dışında Nasıl Çekebilirim İlginize şimdiden teşekkür Ederim
duyduğum kadarıyla nikonlar çabuk bozulan makineler.bunuda foto makinesi satan birinden(hemde istanbulda'ki ençok foto mak.satan bir satıcıdan duydum)
garantisi varsa hemen geri ver. en iyi çekimi A programında ve diyafram estantane ayarını kendin yapacaksın yani manuel cekacaksin arkadaşım.okey
dünyanın en sağlam gövde ve lens üreticisi nikon'dur. ancak dijital makinalar çok hassastır. özellikle nem ve sıcaklık farkına çok dikkat etmelisin, aşırı soğukta ve sıcakta makina anormallikler gösterebilir. Söz konusu arızayı vakit geçirmeden satıcıya bildir muhtemelen tamir edilir.
ben eos300v var ve flaşı bendede aynı şekilde kapatılıyor ben oraları iyice incelemiştim bence kullanıcı hatasından kaynaklanan bir sorun oradaki demirler çok hassas ve ince yani dikkatli olmak gerekiyor..
keşke eos 300d alsaydın. neyse geri iade edebilirsen eos alırsın.
Garantisi varsa tamir edilir ama nikon servisiyle mücadelende gazan mübarek olsun.
sence neden eos300d ohara?bence d70 daha iyidir 300d den..
sanırım nikonlar çabuk bozuluyor.ama d70 , EOS300D'den kesinlikle daha iyi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
373606 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3328012 Nis. 2023, 13:15