hakanengin
hakanengin (üye)
Ankara / Amatör

Nikon Coolpix S5

Merhaba arkadaşlar.
Fotoğraf makinesi sahibi olunca sitenizle de tanışmış oldum.

Bir makine siparişi verdim ve Nikon Coolpix S5 model makine gönderdiler. Yani rasgele geldi diyebilirim.
İlk bakışta hoşuma gitti. Memnunum.
Şimdi bu makine nasıldır, neler yapabiliriz, iyimidir, ne kadar iyidir, artısı eksisi...

Kısaca, bilen kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini öğrenmek isterim.
Teşekkürler.

Tarih: 5 Mayıs 2007, 17:32 - İp: 85.***.**1.202
nikomaniaa
nikomaniaa (üye)
İçel / Amatör

merhabalar hakan
nikon s5 manuel ayarlara izin vermeyen ama çektiği fotoğrafları çok kaliteli olan gömlek cebinde taşıyabileceğin ultra slim sınıfında lider bir makinadır
bende bu günlerde ona kafayı takmış durumdayım heryere nikon d50 makinamı götüremiyorum malesef dolayısı ile anında görüntü için herkese lazım derim
selamlarımla...

Tarih: 6 Mayıs 2007, 20:52 - İp: 88.***.**2.133
erassmuss
erassmuss (üye)
Ankara / Meraklı

ben nikomaniaa arkadaşa katılmıyorum...nikonun S serisini ticari sepeplerden dolayı üretti verdiği resimlerde derinlik yok vede tekdüze piyasada satılan 200 milyonluk ogatek hp yada mintondan farkı yok resim yönünden...ince makina istiyosan yada verip değiştirme imkanın varsa sana tavsiyem CANON IXUS serisidir ondan ince vede güzel resim veren makine yok...ayrıca JAPON malı NİKON gibi malezya veya endonezya malı değil...nikonun en iyi slim makineleri 5200-5600-7200-7600 bu modellerdir biraz büyükdürler ama güzel resim verirler...NİKONUN son çıkardığı makinalarda sevdiğim bi özellik var resmin rengini açıyo yani koyu resim çeksenizde makine o konuda başarılı yinede resimlerini beğenmiyorum...

Tarih: 15 Mayıs 2007, 18:31 - İp: 88.***.**6.255
  • 1