dmert89
dmert89 (üye)
İstanbul / Amatör

Minton1506 İle Çeklmş Gece Fotoları

arkadaşlar ben minton mdc 1506 almaya karar werdim.. fakat bu makinanı gece çekiminin nasıl olduğunu pek bilmiyorum...bana bu makinayla çekilmiş gece fotoğraflarından gönderirmisiniz? Mail adresim:[email protected] fotoğraflarınızı bekliyorum..bide beni makinayla ilgili özellikle gece çekimleri konusunda aydınlatırsanız sevinirim...yardımlarınızı bekliorum...şimdiden hepinize teşekkür ederimm

Tarih: 15 Şubat 2006, 17:01 - İp: yok
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Bu iki fotoğraf minton mdc 1506 ile aynı dakikalarda çekildi. İkinci fotoğraf gece gece çekim modunda çekildi. Yalnız şunu aklından çıkartma ki hangi makinayla gece çekim modunda çekim yaparsan yap en küçük bir kamera hareketi bile fotoğrafa olumsuz yansıyacağından tripod(üçayak)kullanmak zorundasın..

Tarih: 15 Şubat 2006, 17:22 - İp: 85.***.**0.181
dmert89
dmert89 (üye)
İstanbul / Amatör

caglareral bu ikinci resimde gece çekimimi?sanki bana gündüz gibi geldi gerçekten bu kadar netmi çekiyor?diğer arkadaşlar sizlerden resim olmasa bile görüşlerinizi bekliorum..

Tarih: 15 Şubat 2006, 20:41 - İp: 81.***.**8.32
caglareral
caglareral (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili mert, sana daha önce yazdığımın aynısını tekrar yazıyorum. "BU İKİ FOTOĞRAF AYNI DAKİKADA ÇEKİLDİ" bu fotoğrafları gece çekim özelliğini denemek için geçen sene bizzat kendim çekmiştim. gece çekim özelliğinin çalışma prensibi çok basit. hem en uygun ışık ölçümü yapılıyor hem de uzun pozlama sayesinde sensöre daha uzun süre ışık ulaşıyor. bu uzun pozlamadan dolayıdır ki eğer kamera veya konu sabit değilse ve üçayak kullanmazsan fotoğraftaki görüntü birbirine girecektir..

Tarih: 15 Şubat 2006, 22:10 - İp: 85.***.**0.181
dmert89
dmert89 (üye)
İstanbul / Amatör

tamam arkadaşın bu iyiliğin çok teşekkür edrim..diğer arkadaşlar sizlerinde yorumlarını bekliorum

Tarih: 16 Şubat 2006, 13:48 - İp: 85.***.**5.15
fairuz
fairuz (üye)
Bursa / Amatör

mrb arkadaşım... ben de 1506 alıcam da bi sorun var mı makinede yada iyi olmayan bi yanı var mı diycektim.. cevap yazarsan memnun olurum...

Tarih: 2 Ağustos 2006, 21:04 - İp: 85.***.**7.106
  • 1