Fotoğrafçılık Forumları
Makinam Karanlık Gösteriyor ?
Selamlar
Benim bir minolta 404si Analog makinam var. Makinayı bir arkadaşa kullanması için vermiştin objektifine ne yaptıysa bir gevşeme olmuş (bulanıklığın ayarlandığı bölümde) bende merak ettim açtım objectifi. Anlamadım tekrar kapattım. ama nedense makinadan bakınca karanlık göstermeye başladı .objektifi çıkarıp bakıyorum normal gösteriyor, makinadan da normal gösteriyor, ama ikisini birleştirip bakınca karanlık gösteriyor. Objektifi açınca merceği pamukla sildim acaba bir kimyasal madde mi vardı onumu sildimde böyle oldu? neden böyle oluyor?
Birde bu makinayı satmak istesem ortalama kaça gider?
Teşekkürler.
Sevgili scatman,
Temel'le oğlu İdris hastalanan ineklerini muayene etmeye karar verirler... Baba Temel ineğin ağızını açar oğlu İdrise de ineğin kuyruğunu kaldırmasını söyler.Temel ineğin ağzını iyice açtıktan sonra oğluna seslenir:" idris bak bakayım beni ordan görüyor musun? "
İdris :" hayır görmüyorum" deyince Temel teşhisi
koyar:" Bu inekte barsak düğümlenmesi var ! ).
Selamlar ....Murat Özdemir...www.burukay.com
nasıl becerdiğini tam anlayamadım ama acaba diyaframın bıçaklarını kapalı halde kitlemiş olabilir misin? 35-80 minoltanin fazla pahalı olacağını sanmıyorum. 100-150$ a bulabileceğini ümit ediyorum, minoltanın aksesuarları pahalı değil çünkü. ama herhangi bir servisede götürebilirsin, 50-60milyona hallederler.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Instagram Karanlık Mod Gece Modu Nasıl Yapılır İos
23 Kas. 2019, 14:46 prodersler
0151723 Kas. 2019, 14:47
prodersler -
Makinem Fotoğrafı Olduğundan Karanlık Çekiyor.
27 Nis. 2019, 21:37 bllclk05
1353801 May. 2019, 17:39
mustafa_ozdag -
Nikon D5100 Vizör Karanlık Ya da Flu
04 Mar. 2017, 23:25 scsenturk
1415205 Mar. 2017, 20:34
the_photgrpher -
-