pod
pod (üye)
Ankara / Amatör

Lcd Ekrnı Kırılan Canon İçin Yardım

selam arkadaşlar,daha önce benim makinam ile sorunlarımı aşmamda yardımcı olmuştunuz .şu anki durum bi arkadaşımın makinası ile ilgili.ixus 50 kullanıyor , ve makinayı yere düşürmüş,lcd ekranı çatlamış,ayrıca objektifin içeri dışarı hareketlerindede sorun var,takılıyor.istanbulda bir yerle görüşmüş,ama nerdeyse makinanın degeri kadar para istemişler.napabiliriz? , şimdiden saolun

Tarih: 30 Haziran 2006, 21:42 - İp: 81.***.**8.91
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

Selam pod,servisimiz ile irtibata geçersen en kısa sürede sorunu çözeriz.Özelden mesaj atmak istedim ancak herhangi bir iletişim bilgine rastlayamadım.

Tarih: 1 Temmuz 2006, 09:17 - İp: 85.***.**3.25
ayda
ayda (üye)
Sakarya / Amatör

Merhaba POD sakın bu servislere inanıpda para kaptırayım demeyin benden söylemesi.Siz en iyisi o makineyi çöpe atıp yenisini alın yoksa servislere abone olursunuz ufak ufak yolunursunuz.Çünkü ben bu servisleri çok yaşadım hepsi tamam abiçimle yola çıkar makineyi daha beter edip eline verir 1 hafta çalışır makine yine oraya gider neticede her hafta veya her ay yaptırdığın servise gider gelirsin orası bozulur burası bozulur sonundada benim yaptığım gibi kaldırır yere çakar kurtulursun.

Tarih: 1 Temmuz 2006, 18:26 - İp: 85.***.**4.171
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

ayda,sen kiminle sorun yaşadıysan onu açıklamalıydın.ama tüm servisleri aynı çerçevede değerlendirmen yanlış.bu sitenin üyelerinden thalassa,sado34,tilki,huzun_seli,ceko,omerk ve adı şu an aklıma gelmeyen pekçok fotoğrafçı servisimize gelir ve firmamız hakkında fikir sahibidirler.istersen onlara danışabilirsin.
sayın pod,daha öncede belirttiğim üzere bahsini yapmış olduğun makine ilgili her türlü yedek parçamız mevcuttur ve servisimizde onarımı yapılır ise makinenin sadece yapılan kısmına değil her kısmına da 6 ay garanti verilecektir.
hoşçakalın

Tarih: 2 Temmuz 2006, 15:13 - İp: 85.***.**3.21
  • 1