levak
levak (üye)
İstanbul / Amatör

Kodak Z740 Mı C360 Mı?

artık bu işin içinden çıkamıyorum.kodak z740 almayı düşünüyorum ama c360 ile aralarında belirgin olarak optik zoom farkı var.fiyat farkı ise yaklaşık olarak 150 YTL.Z740 için bu farkı vermeye değermi c360' alırsam pişman olmaktan korkuyorum.siz ne dersiniz.teşekkürler.

Tarih: 11 Aralık 2005, 01:26 - İp: yok
ilhamid
ilhamid (üye)
İzmir / Amatör

güle güle,kullan c 360ı,hayırlı olsun,makineyı aldıgını sonradan fark ettim.c 340 dan iyı.lcd çöz. 115.000 ( c 340 da 75.000 güneşte iyı deil),lcd galiba 2 inc gayet iyıi.bu makinede piştikten sonra pofesyonel makinelre öyle gir derim.sevgiler

Tarih: 19 Aralık 2005, 21:08 - İp: 85.***.**4.13
levak
levak (üye)
İstanbul / Amatör

sayın hocam çok teşekkürler
eeee dediğin gibi pişmek lazım.üstelik bu benim ilk makinem.
önce bi bu işin içine girelim.sonrası kolay.ama ciddi ciddi bu makine çok hoşuma gitti.özellikleri bana yetiyor (en azından şu an için).üstelik kamera çekimleri de mükemmel.tek kötü yönü yanında makine için bi kılıf verilmemesi bi de video görüntülerini izlerken sesin az çıkması.ama bilgisayara atınca bu sorun da kalkıyor.hocam yine de hayırlısı diyorum yaa.
erzurum dan saygılar ve sevgiler.

Tarih: 20 Aralık 2005, 19:53 - İp: 85.***.**7.218
monur
monur (üye)
Ankara / Amatör

slm c 360 ile ilgili dertlerini okudum aynı dertteyim sayılır c360 dan memnunmusun kardes bende aynı muallakta kalıyrom.Ama ben c 340 mı c 360 mı alsam bilemiyorum 350 ye buldum c360 ama cok kararsızım video goruntusu sadece farkı cok memnunmusun bide video goruntusunu tam ekran yapınca bozuluyo mu?

Tarih: 24 Ocak 2006, 13:09 - İp: 85.***.**6.27
monur
monur (üye)
Ankara / Amatör

bide son bir sorum geceleri cekim nasıl yesil cekim yapıyo mu?? yani zifiri karanlıkta etrefı aydınlık gibi gosteriyomu?

Tarih: 24 Ocak 2006, 13:16 - İp: 85.***.**6.27
levak
levak (üye)
İstanbul / Amatör

hocam merhaba
makinenin her şeyinden çok memnunum.gece video çekimleride harika.ayrıca tam ekran yapınca da görüntüde bi bozulma olmuyor.tek beğenmediğim yönü çekimleri üzerinde izlerken ses olayının tatmin edici olmaması.yani görüntülerdeki sesi duyabilmek için çok sesiz bir ortamda izlemeniz lazım.ama görüntü kalitesi şahane.tv kalitesinde.bide bireysel olarak yaşadığım sorunlardan biri de görüntüleri VCD formatına bir türlü atamıyorum.bir program indirdim.başarabildim ama vcd dede izleyince ağır çekimdeymiş gibi oluyor.dediğim gibi ben çok memnunum.başka bir sorun olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.selamlar

Tarih: 25 Ocak 2006, 22:20 - İp: 85.***.**1.82
monur
monur (üye)
Ankara / Amatör

saolasın bende artık kafa yormuyorum gidip alcam 375 12 de taksit yaptırdım mı cok guzel olacak sesi az cıkıyo demişsin ama bilgisayrda normal değil mi? (gerci soylemişsin ama soruyum yinede) kamera kullanırken optik zoom yapılabiliyormu ? gece cekimi de videosuda harika diyorsun oyle mi? son sorum da video uzunlugu sınırsız mı?

Tarih: 28 Ocak 2006, 19:16 - İp: 85.***.**3.176
monur
monur (üye)
Ankara / Amatör

ya kusura bakma masraflı olcam da soyle guzel yaptıgın bir gece cekiminide galeriye koyabilirmisin zahmet olmazsa ya da bi mail atarmısın bana [email protected] cok tesekkurler almak uzzereyim makinayı son turlarım buralarda kafa yormalık bide video cekimi sınırsız mı?yani 512mb karta sınırsız kayıt yapılabiliyormu?? [>:D

Tarih: 28 Ocak 2006, 19:21 - İp: 85.***.**3.176
monur
monur (üye)
Ankara / Amatör

inşallah kısa zamanda cevap yazarsınız sizin onerinize gore alacağım sınırsız dakika video cekimi yapıyomu yani bellek kartına bağlı olarak??? lütfen ya cevap yazın bekliyorum

Tarih: 30 Ocak 2006, 22:33 - İp: 85.***.**5.98
levak
levak (üye)
İstanbul / Amatör

hocam merhaba.kameranın gece çekimleri dediim gibi çok iyi.ikincisi hafıza kartına bağlı olarak sürekli çekim yapabiliyor.ama zoom olayı yok zaten z740 tada ve aynı zamanda diğerlerinin çoğunda da yok zaten.dediin görüntüleri gçndermeye çalışacağım kendine iyi bak .selamlar.levent

Tarih: 30 Ocak 2006, 23:35 - İp: 81.***.**6.114
monur
monur (üye)
Ankara / Amatör

HOCAM ORDAMISIN?

Tarih: 30 Ocak 2006, 23:43 - İp: 85.***.**5.98