ekindeniz
ekindeniz (üye)
Yozgat / Amatör

Kodak Z 730 Hakkında

merhaba arkadaşlar... bu gün z 730 siparişi verdim(440ytl yaklaşık...) fiyata şaşırmayın indirimdeydi.Kullanan arkadaşlarım varsa, iyi çekim için birkaç ipucu yazabilir mi?Dijital konusunda acemi olduğum anlaşılmıştır herhalde.Bir de makinada li_on pil kullanılıyor.bu pillerin kalem piller kadar dayanıklı olmadığını okuduğum.Ortalama 100 fotoğraftan sonra bittiği söyleniyor.Doğrumu acaba? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.Selamlar...

Tarih: 20 Temmuz 2006, 10:03 - İp: 88.***.**8.191
ergoren
ergoren (üye)
Gaziantep / Meraklı

keşke sipariş vermeden önce sorsaydınız ben o makinayı inceledim biraz ama bana 740 daha orljinal geldi fiyatı 479 milyondu real marketlerde geçen ay bi bakın hala kampanya devam ediyoor olabilir.. ben 740 ı aldım ve memnunum.. pil konusunda dediğiniz gibi şarz edilebilir ve piyasada bulunanlarından olması daha elverişli olur görüşündeyim.. bu arada nazım hikmetin sözü .. "yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine"... ama yalnızlık Allah'a mahsus be.. ama yinede etkileyici bir söz demi..
saygılarımla..

#ergoren' tarafyndan 20.07.2006 11:55:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Temmuz 2006, 11:52 - İp: 81.***.**4.175
ekindeniz
ekindeniz (üye)
Yozgat / Amatör

Cevap için sağol..Bu arada sendeki makinanın video özellikleri ile z 730'unki aynı sanırsam. Sonuçlar nasıl? memnun kalıyormusun? Bir de maksimum foto sayısı ve video dakika oranları neler? yazarsan sevinirim... selamlar..
Bu arada NAZIM her zaman haklı çıktı... değil mi?

Tarih: 20 Temmuz 2006, 12:10 - İp: 88.***.**8.191
logy
logy (Üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Merhaba, Bende Z 740 kullanıyorum tatmin edici bir makina
fotoğraflarıma bakabilirsin.
Saygılarımla,

Tarih: 28 Temmuz 2006, 14:25 - İp: 85.***.**4.196
  • 1