yakamoz002
yakamoz002 (üye)
Aksaray / Firma

Kodak P880

Arkadaşlar Kodak P880 modelini çok iyi bilen bir arkadaşımız varsa biraz ayarlarından bahsedebilir mi yaklaşık 6 ay önce aldım bu makinayı fakat hala alışamadım hala bilmediğim özellikleri var ki bildigim özelliğide fazla değil tabi şimdiden teşekkürler

Tarih: 4 Temmuz 2007, 22:55 - İp: 88.***.**7.1
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

merhaba arkadasım..
makina malesef buradan yonlendirmeyle anlatılamaz..
bilmen gereken temel fotografcılık kuralları..
enstantane dıyafram vs. vs.
bunları biliyorsan eger makinayı cozmen cok uzun surmez ama bilmiyorsan oncelikle soyleyeyim elindeki makina senin için biraz agır..
bu tip şeyler hakkında teknik bilgi için national geography cd lerine goz atabilirsin..

sorunun bunlarda degilde direkt makina ayarlarıyla ilgiliyse,makinanın kullanma kılavuzunu bulup oradan bilgi almak istedigin konularda bilgi alabilirsin..

galeri bolumunde arama bolumune kodak p880 yazıp fotograf makinasına gore ara diyerek,makinayla cekilen fotografları ve kullanan fotografcıları gorebilirsin..
makinasına hakim oldugunu dusundugun kişiye ozel mesajlar atarak sorunun hakkında ilk elden bilgi alabilirsin..

umarım sorunun kısa zamanda cozulur..iyi geceler..

Tarih: 5 Temmuz 2007, 02:43 - İp: 88.***.**3.59
yakamoz002
yakamoz002 (üye)
Aksaray / Firma

teşekkürler evet benim asıl sorunum enstantane ve diyafram ayarları gibi ayarlar bunları bilmem gerekiyor national geography cd sinden başka biryerden bulamazmıyız bu ayarların nasıl yapıldıgı yada ne işe yaradıgı konusunda bilgi hem fotograf çekmeyi hemde bu makinayı öğrenmek zorundayım çünkü bu işimin bi parçası

Tarih: 11 Temmuz 2007, 22:45 - İp: 88.***.**0.189
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

En kolay yol kendi kendinize sürekli çekmek ve çekmek arada bir de kullanma kılavuzuna göz atmak.

Tarih: 12 Temmuz 2007, 03:22 - İp: 85.***.**8.198
sternum
sternum (üye)
Kütahya / Amatör

yakamoz bende 3 aydır kodak p880 kullanıyorum, benimde bilmediğim daha birçok özelliği var. ama gün geçtükçe ve değişik anlarda değişik mekanlarda değişik ışıklarda fotoğraf çektikçe öğreniyorum makinenin özelliklerini, tabi kullanma kılavuzunuda çok ii incele. aslında bir nevi deneme yanılma yöntemi kullanıyorum. fotoğraflarımdan bi kısmını siteme koydum inceleyebilirsin. ben zevkle kullanıyorum makineyi ve de memnunum.

Tarih: 17 Temmuz 2007, 11:44 - İp: 88.***.**0.113
  • 1