Fotoğrafçılık Forumları
Kodak Dx6490 Bilgisayar Bağlantısı?
merhaba arkadaşlar.dx6490 makineyi bugün aldım.usb kablo ile bilgisayar bağlantısı yapmak istiyorum ama bilgisayara tanıtmayı bir türlü başaramadım.usb kabloyu takıyorum easyshare yazılımı yüklü bir türlü görmüyor.makinanın cd si yoktu.easysshare yazılımını kodak ın sitesinden indirip yükledim.ama olmuyo olmuyor olmuyor.lütfen yardımcı olun
Ben easyshare yazılımını kullanmıyorum ancak makinayı baglayıp actıgım zaman windows otomatik olarak açıyor. sanıyorum sizin yazılımınızda bir hata var. easyshare i kaldırıp birde oyle denemenizi tavsiye ederim.
yazılımı kaldırıp makinayı açsamda tanımıyor
merhaba
kullandığınız işletim sistemini yazmamışsınız. ben windows xp olduğunu düşünerekten cevaplıyorum farklı ise yazın yardımcı olmaya çalışayım. eğer xp home yada pro vesiyonunda servis yaması 2 ve internet güncelleştirmeleri yüklü değilse usb den taktığınız depolama aygıtlarını otomatik tanımaz. aklımdan geçen xp home sp1 li bir işletim sistemi kullanıyor olmanız. www.microsoft.com dan gerekli güncelleştirmeleri yapmalısınız.
arkadaşım cevabın için teşekkürler.
sistemim win xp
sp2 yüklü
takılan diğer cihazları otomatik tanıyor ama bunu tanımıyor
az önce başka pc de denedim.kablo aşırı ısındı ve yanık kokusu geldi.kablonun girişi hafiften erimiş.bu makineye zarar verirmi?makineyi kokladığımda yanık kokusu alıyorum ama işlevleri sorunsuz çalışıyor.galiba yanan kablo kokusu makineye de geçti.sizce makineye bir zarar vermişmidir?en iyisi bir card reader almak ve öyle devam etmek
driverini tanıt gene shir bazdann ozman hal olurr
benim de basıma geldi z74o ıma düzelttim o sekilde
olmuyor
bana driver cd içeriğini zipleyip ekleyebilirmisiniz?
rapidshare yada hemenpaylas a atarsanız çok sevinirim.driver olmadığı için görmüyor bence.sadece easyshare programı yeterli değil gibi
direver senin pcin de zaten sen sadece makinayı sihirbazdan tanıtacaksın okadar donanım ekle bölümündenn
arkadaşlar denemediğim yöntem kalmadı.yeni donanım ekle diyorum hiçbirşey bulmuyor
Arkadaşım sanırım senin USB kablonda arıza var o yüzden PC ile makine arasında bağlantı kuramıyorsun. Alternatifleri denersen USB portunda arızalı olabilir. PC de başka bir UZB portunda dene. eğer port sağlamsa büyük ihtimal kablodadır. Başka bir kablo ile dene aktarmayı. Driver sorunu olmaması lazım çünkü XP otomatik tanır zaten makineyi. İlave bir driver yüklemeye gerek olmaz.
Umarım sorunun çözülür.
walla kardeş benim board da 8 tane usb giriş var.hepsinde denedim.benim pc dışında 2 pc de daha denedim.olmuyor olmuyor.son denediğim pc de kablo aşırı ısındı.sanırım kısa devre yaptı ve fotoğraf makinesinin kablo girişini biraz eritti.artık kablo ile veri alışverişi yapabileceğimi sanmıyorum.en iyisi bir card reader alıp verileri öyle taşımak.
ama card reader da sadece karttaki verileri aktarmaya yarar.acaba dock yada printer dock falanmı alsam.dock ünitesiyle albüm falan oluşturabiliyormuyuz?fiyatlarından haberdar olan varsa nereden en uygun fiyata alınır söyleyebilirmi?ankaradayım burada nerden buluruz ucuza internetten de olabilir.idefixe.com da 87 ytl printer dock 3
daha uygun fiyatlı bir yer varmıdır acaba
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Programsız Bilgisayarda Virüs Ve Zararlı Yazılım Temizleme
12 Eki. 2024, 01:02 prodersler
016812 Eki. 2024, 01:03
prodersler -
Telefon İnternetini Bilgisayarda Kullanma İphone - Android
07 Eyl. 2024, 13:15 prodersler
018807 Eyl. 2024, 13:16